Kalender

Klog på kunsten: Kunstens samling – Fra Gjedde til Veistrup

21. apr 2017,
10:30 til 11:30

Kunstens gamle auditorium danner rammen om Kunstens foredragsrække, Klog på Kunsten. Her kan du i rolige omgivelser kan blive klogere på den kunst, som museet udstiller.

Foredragene varetages af en af Kunstens dygtige kunstformidlere, og giver dig et uddybende indblik i en særlig kunstner eller tematik, som du kan opleve i museets udstillingssale. Bagefter vil du være klædt på til at guide din familie og dine venner rundt på Kunsten.  – og måske endda guide din familie og dine venner. 

 

Tema for d. 21. april

Kunstens samling baserer sig i en væsentlig grad på erhvervelser af private kunstsamlinger. I dage rummer samlingen cirka 4.000 kunstværker, der dels stammer fra private samlinger og dels fra enkeltindkøb. Dette foredrag vil fortælle om tilblivelsen af samlingen og introducere til de private samlere, der har været medskabere af samlingen samt til samlingens væsentligste værker.

 
Praktisk information
  • Når museumsentréen er betalt, er det gratis at deltage. Du bedes dog tilmelde dig via nedenstående formular. Vær opmærksom på, at din tilmelding kun gælder arrangementet d. 10. marts.
  • Ønsker du at deltage i andre 'Klog på kunsten'-arrangementer, skal du tilmelde dig på siden for det enkelte arrangement. Se alle 'Klog på kunsten'-arrangementer her.
  • Nedenstående formular indsendes pr. deltager - deltager I to eller flere, skal formularen indsendes flere gange.

Tilmeldingsformular

Datoer

21. apr 2017,
10:30 til 11:30

Kunst og kaffe

Efter foredraget kan I dele jeres kunstoplevelser i Café Aalto. I det nye år tilbyder caféen, at I købe et kaffekort på fem kopper kaffe for 120 kr., som I kan bruge på hverdage, når I besøger museet.