Kalender

Klog på Kunsten: Nina Saunders – Småborgerlig idyl og grotesk deformation

12. maj 2017,
10:30 til 11:30

Kunstens gamle auditorium danner rammen om Kunstens foredragsrække, Klog på Kunsten. Her kan du i rolige omgivelser kan blive klogere på den kunst, som museet udstiller.

Foredragene varetages af en af Kunstens dygtige kunstformidlere, og giver dig et uddybende indblik i en særlig kunstner eller tematik, som du kan opleve i museets udstillingssale. Bagefter vil du være klædt på til at guide din familie og dine venner rundt på Kunsten.  – og måske endda guide din familie og dine venner.

 

Tema for d. 12. maj

Den danske kunstner Nina Saunders (f. 1958) udtrykker sig gennem skulpturer og installationer, der både er humoristiske og urovækkende på samme tid. Hun arbejder med møbler, bl.a. polstrede chesterfieldsofaer og -stole, og udstoppede dyr som sine hovedmedier, som Saunders deformerer og sammensmelter til nye hybrider. Med brugen af elementer, der refererer til borgerskabets livsstil, retter hun en kommentar til en verden, som hun finder klaustrofobisk. Foredraget introducerer til Saunders groteske verden.

Tilmeldingsformular for d. 12. maj

Datoer

12. maj 2017,
10:30 til 11:30

Kunst og kaffe

Efter foredraget kan I dele jeres kunstoplevelser i Café Aalto. I det nye år tilbyder caféen, at I købe et kaffekort på fem kopper kaffe for 120 kr., som I kan bruge på hverdage, når I besøger museet.