Kalender

Klog på Kunsten: Roman Ondak – History Repeats Itself

Kunstens gamle auditorium danner rammen om Kunstens foredragsrække, Klog på Kunsten. Her kan du i rolige omgivelser kan blive klogere på den kunst, som museet udstiller.

Foredragene varetages af en af Kunstens dygtige kunstformidlere, og giver dig et uddybende indblik i en særlig kunstner eller tematik, som du kan opleve i museets udstillingssale. Bagefter vil du være klædt på til at guide din familie og dine venner rundt på Kunsten.  – og måske endda guide din familie og dine venner.

 

Tema for d. 12. maj

Roman Ondak (f. 1966) er en slovakisk konceptkunstner, som er vokset op under den kolde krig i det forhenværende Tjekkoslovakiet. I udstillingen ’History Repeats Itself’ spørger Ondak om vi tager ved lære af historien. Ved at sammensætte genfundne genstande, tegninger og malerier fra sine forældres loft, genaktualiseres hans egne ungdomsår og en tid præget af overvågning, propaganda og begrænsninger. Foredraget giver dig en introduktion til Roman Ondak, udstillingen og genren konceptkunst.  

 

Praktisk information

  • Når museumsentréen er betalt, er det gratis at deltage. Du bedes dog tilmelde dig via nedenstående formular. Vær opmærksom på, at din tilmelding kun gælder arrangementet d. 12. maj.
  • Ønsker du at deltage i andre 'Klog på kunsten'-arrangementer, skal du tilmelde dig på siden for det enkelte arrangement. Se alle 'Klog på kunsten'-arrangementer her.
  • Nedenstående formular indsendes pr. deltager - deltager I to eller flere, skal formularen indsendes flere gange.
  • Du er først tilmeldt, når du har modtaget en kvittering på din indsendelse via e-mail.

Datoer

12. maj 2017,
10:30 til 11:30

Kunst og kaffe

Efter foredraget kan I dele jeres kunstoplevelser i Café Aalto. I det nye år tilbyder caféen, at I købe et kaffekort på fem kopper kaffe for 120 kr., som I kan bruge på hverdage, når I besøger museet.