Efterårsferie

Ingen efterårsferie uden en tur på Kunsten! Her har du en oversigt over alle vores efterårsferie-tilbud til børn og unge.

Kunsten er at have det sjovt med familien i ferien! Kig forbi til masser af familiehygge rundtom på museet – og kreative aktiviteter i Kunst-Lab, hvor kunstnerne byder velkommen hver dag i ferien. Bare duk op, der er ingen tilmelding. Børn under 18 kommer gratis ind ifølge med en voksen.

 

Fra lørdag uge 41 til søndag uge 42 (alle dage kl. 11.00-15.00):


– ​​Familieværksted i Kunst-Lab →
 
– Vilhelm Lundstrøm og den gode smag →

Tag vores nye familieguide-hæfte, Kan du også li’ appelsiner?, med rundt i den farverige særudstilling om den danske maler Vilhelm Lundstrøm i Kunstens Ny Sal. Familieguiden lægger op til, at hele familien skal tælle, jagte, snakke, tænke og læse sammen på en ny, sjov måde.

 

– Store spejl på væggen dér! →

Store spejl på væggen dér er titlen på vores nye udstilling, hvor store og små kan opleve kunst med både krop og sanser. Duft, gyng, sid og rør ved kunsten – og lav jeres eget lille spejlmuseum.

 

– Tegn på spejle

Vi har indrettet vores Alrum til et spejlrum, hvor I kan slå jer løs og være præcis så kreative, som I har lyst til med spejlene – tegn, mal, skriv alt det, I har lyst til.

 

– Film for de mindste i Auditoriet →

Så er der film! Sæt jer godt til rette i Kunstens auditorium og se med, når vi viser hyggelige børnefilm på storskærm. Vi har forskellige film på programmet fra dag til dag, så I kan roligt kigge forbi flere gange.

 

Søndag d. 15/10 kl. 10.30-11.30: Familierundtur på museet →
 
Mandag d. 16/10 kl. 10.30-11.30: Familieyoga i Vilhelm Lundstrøm-udstillingen →
 
Tirsdag d. 17/10 kl. 10.30-12.30: Kreativ pop-up spejlworkshop i udstillingen →
 
Onsdag d. 18/10 kl. 10.30-11.30: Spejl-skattejagt →
 
Torsdag d. 19/10 kl. 10.30-12.30: Kreativ pop-up spejlworkshop i udstillingen →
 
Fredag d. 20/10 kl. 10.30-11.30: Spejl-skattejagt →
 
Søndag d. 22/10 kl. 10.30-11.30: Familieyoga i Vilhelm Lundstrøm-udstillingen →

 

Hver dag: Lækkerier i Café Aalto

I Café Aalto er der lækre børneretter på menuen. Forkæl evt. børnene og jer selv med en lækker hjemmelavet børnepita med oksekød og basilikumcreme (35 kr.), focacciabolle med ost og tomat (28 kr.) eller hjemmelavet varm chokolade & nybagt hvedebolle med smør (60 kr.). Børnepita og focacciabolle kan nydes to go i vores foyerområde ved Café Aalto.

Du kan også få brunch i Café Aalto hver dag i efterårsferien.

 

Alle aktiviteter i efterårsferien, undtagen Skattejagten, er gratis, når entré til museet er betalt. Børn under 18 år kommer gratis ind. Børn skal altid være ifølge med en voksen.