Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Menukort

A la carte

Serveres tirsdag til søndag kl. 11.30-15.00

 

Sild

Marineret Christiansø-sild på hjemmebagt maltrugbrød, creme fraiche med dild, æbler, blegselleri, syltet rødløg og karse

125,-

 

Torsk

Stegt torsk med variation af rødbede, selleripure, brunet smør med ingefær og hasselnød

145,-

 

Toast Melba

Sprød Toast Melba med søkogterejer, urtemayo, lime-tonicgele og dildvinaigrette

140,-

 

Laks

Færøsk koldrøget laks med pappadums, salater, yuzucreme og glaskål

135,-

 

Risotto

Cremet risotto med stegte svampe, confiteret vagtellår, spinat, trøffelsmør og revet parmesan

140,-

 

And

Variation af and (bryst og sprødt andelår), sauce gastrique, rødkål og jordskokker

145,-

 

Oksespidsbryst

Glaseret oksespidsbryst med rosmarinsauce, tyttebær, peberrod og rosenkål

145,-

 

Vegetarisk ret

Spørg betjening

135,-

 

 

bagværk & snacks

Serveres tirsdag til søndag kl. 10.00-16.30

 

Grovbolle med malt og kerner

Serveres med Arla Unika Gammel Knas-ost, økologisk smør og hyben-/havtornmarmelade

48,- 

 

Gammel-daws æblekage med et twist

æblekompot, syltede æbler, vanilje-/rosmarincrumble, flødeskum og sprøde mandler

55,-

 

Gateau Marcel chokoladekage

Med passionsfrugtpure, luftig skum og sprød hvid chokolade

60,-

 

Æbleskiver

Fire æbleskiver med solbærmarmelade og flormelis. Dertil hjemmelavet gløgg

75,-

 

To slags sødt til kaffen

Hvid og mørk chokolade

28,-

 

Ost

Udvalg af danske oste (fire slags), hybenkompot, oliven og paleobrød

85,-

 

Weekendbrunch

Serveres lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00-13.00

 

Koldrøget færøsk laks med agurk og citroncreme
Lun leverpostej rørt med urter og valnødder, dertil sprød bacon, svampe og karse
Serranoskinke med oliven, soltørret tomat og trøffelcreme
Røræg af økologiske æg fra Bøgebæk med brunchpølse
Arla Unikas Gammel Knas-ost med hybenkompot og paleobrød
Græsk yoghurt med bærpure og sprød havre
Brownie med passionsfrugtpure og melon

145,-

 

Børnemenu

For børn op til 12 år

 

Stegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade, rugbrød og salat    

55,-

 

Sprødt foccaciabrød med tomat, lufttørret skinke og parmesan

45,-

 

Børnebrunch

Serveres lørdag, søndag og helligdage kl. 10.00 til 13.00

 

Røræg af økologiske æg fra Bøgebæk med brunchpølse og sprød bacon
Græsk yoghurt med bærpuré og sprød rugknas
Lufttørret skinke og melon

Nougatcreme
Brownie med passionsfrugtpure


65,-

 

 

Særlig diæt, vegetar, veganer eller allergener?

Spørg venligst betjeningen ved bestilling.

Vedr. mundbind i Café Aalto

Det er et krav fra myndighederne, at alle der bevæger sig rundt i museets café-område, skal bære mundbind eller visir. Når du har sat dig ved et bord, må du gerne tage mundbindet af. Enkelte personer er undtaget brug af mundbind. Læs mere her.