Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

CPH:DOX – Sanseligt lydværk om danske krigsveteraner fra Afghanistan

20. okt 2021, 19:00 til 20:30

Kunsten og CPH:DOX præsenterer ‘KRIG - Hvem kan Skilles fra Fjenden Sin’ – et spritnyt og højaktuelt dokumentarisk lydværk om danske krigsveteraner fra Afghanistan.

Debatten om krigen i Afghanistan og det politiske efterspil kører på højtryk i medierne, men hvad siger de egentlige krigseksperter i vores land, veteranerne, til måden, vi håndterer internationale konflikter på i Danmark?

 

Det er nogle af de vigtige spørgsmål, som det helt nye dokumentariske lydværk ‘KRIG – Hvem kan Skilles fra Fjenden Sin’ dykker ned i. Værket er en ambitiøs fortælling om, hvordan en soldat forholder sig til sig selv, når krigens fortællinger bliver mere og mere komplekse, verdensforståelser bliver vendt på hovedet, og meningsløsheden rammer som en forhammer.

 

- Vi forsøger med KRIG at tegne et nuanceret og dybdegående portræt af krigen – hørt fra dybt personlige fortællinger og refleksioner fra to tidligere udsendte. Glæd jer til en dybt sanselig film, som får fat i de dybeste lag af følelsesspektret. Vi er meget glade for at kunne vise den i samarbejde med CPH:DOX, og vi glæder os enormt til at præsentere den! siger instruktør Morten Svenstrup.

 

‘KRIG – Hvem kan Skilles fra Fjenden Sin’er kun baseret på lyd, men præsenteres i filmiske rammer i Kunstens mørklagte auditorie for at skabe en filmisk og omsluttende lytteoplevelse. 

 

Fuldend din aften med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer på Brasserie Kunsten.

 

Praktisk information

  • Gratis ved betalt entré, men kræver reservation af plads herunder.
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré, men skal også reservere plads herunder.
  • Formularen skal udfyldes én gang pr. tilmelding.
  • Vises formular herunder ikke, så er der ikke flere ledige pladser.
  • Arrangementet foregår i Kunsten Auditorie.

Datoer

20. okt 2021, 19:00 til 20:30