Kalender

Før blå bliver Blå - Med din baby som guide

Før blå bliver Blå - Med din baby som guide, er en performance-installation for babyer, deres forældre eller venner i alderen ca. 4 til 12 måneder (vejledende).

Kunstneren Inga Gerner Nielsen har skabt et dejligt, sanseligt inspirerende rum, som du oplever sammen med din baby. Her vil du som voksen nedsænkes i den unikke tilstand, som dit barn befinder sig i sit første leveår, og du kan opleve, hvordan verdens fænomener, former, mønstre og lyde kan undersøges via sanserne. Opdag en verden før kategoriernes indtræden. En verden uden kronologisk tid.

 

Installationens performancekunstner, Inga Gerner Nielsen, vil være tilstede for at guide dig og foretage enkelte indledede øvelser, der får dig i en afslappet og åben tilstand sammen med dit barn.

 

Brug kunstens rum til at dvæle ved det forunderlige vindue, dit barn åbner ind i en tid, hvor blå endnu ikke er ‘blå’, en stol endnu ikke en ‘stol’, en sol endnu ikke en ‘sol’.

 

Installationens bærende instruktion lyder:

Følg dit barn. Giv fri fra at finde på noget. Føl på tingene, som dit barn gør. Undersøg dem, som dit barn gør. Bliv så længe du og din baby vil. Her er intet før og intet efter.

 

Installationen er støttet af BMMK og KulturKANten.

 

Praktisk information

  • Installationen er for voksne med babyer i alderen ca. 4 til 12 måneder (vejledende).
  • Det er gratis at deltage, når entré til museet er betalt. Børn under 18 år kommer gratis ind.
  • Installationen er åben mellem kl. 11:00 og 15:00 den 18. og 19. januar 2018. Drop ind, når det passer dig, bliv så længe du og din baby har lyst. 
  • Der er begrænset antal deltagere ad gangen, så der kan evt. forekomme ventetid.

 

Medbring gerne mad til din baby.

 

Kontakt kunstner Inga Gerner Nielsen for mere information på e-mail: inga@houseoffutures.dk 

 

Støttet af

Datoer

18. jan 2018, 11:00 til 15:00
19. jan 2018, 11:00 til 15:00