Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Guidet tur: 'John Kørner – CRAZY AWAKE' - Snart sidste chance

13. aug 2024, 19:30 til 20:15

Kom helt tæt på John Kørners mange 'problemer' i udstillingen 'CRAZY AWAKE' inden udstillingen lukker den 18. august. Vores dygtige kunstguide fortæller og går i dialog om værkerne.

I John Kørners (f. 1967) soloudstilling præsenteres du for ikoniske malerier og helt nye, eksperimenterende og farverige 'problemer' skabt særligt til udstillingen. Udstillingen er den første solopræsentation på et kunstmuseum i syv år af den danske samtidskunstner. 

 

Kørner arbejder med ’problemer’ som et gennemgående tema i sin kunst. Det er også hovedtemaet i denne udstilling, hvor værkerne retter vores opmærksomhed mod dybt aktuelle samfundsproblemer, som både børn og voksne inviteres til at forholde sig til.

 

Undervejs på turen går vi i dialog med hinanden og med kunsten – måske får du et helt nyt blik på værkerne, dig selv og verden omkring dig  – om du har set dem før eller om det er første gang du træder ind i 'CRAZY AWAKE', skal du nok tage noget nyt med dig

 

Fuldend din aften med et besøg i Brasserie Kunsten. Book bord her.
 

Om John Kørner

John Kørner (f. Aarhus 1967) er en dansk billedkunstner, der arbejder inden for en bred vifte af medier; malerier, keramik, installationer, video-, glas-, teater- og bogproduktioner. I sit arbejde favner han samfundsaktuelle problemer som forbrugerisme, klimaændringer, krigsførelse og menneskelige relationer. 
 
Kørner studerede på Det Kongelige Danske Kunstakademi, København (1992-1998) og er repræsenteret af Galleri Bo Bjerggaard, samt Victoria Miro Gallery, London og Keteleer Gallery, Antwerpen. Han har udstillet i solo- og gruppeudstillinger verden over. Hans værker indgår i Kunstens samling og i andre store danske samlinger som Statens Museum for Kunst, HEART – Herning Museum for Samtidskunst, ARKEN, ARoS og i udlandet på Center National des Arts Plastiques (CNAP), French National Art Collection, EMMA Espoo Museum of Modern Art Saastamoinen Foundation, Finland, Rubell Family Collection, Miami, i London, Saatchi Collection, London, Wilfreid Cooreman Collection, Belgien og Moderna Museet, Stockholm.

 

Billede i top: John Kørner, 27 Problems (2005). 180 cm x 240 cm, akryl på lærred. Kunsten Museum of Modern Art Aalborg.

Datoer

13. aug 2024, 19:30 til 20:15

Praktisk information

  • Varighed: Ca. 50 min.
  • Pris: 50,- pr. person. + Entré til museet
    • Udover billet skal du også købe entré til museet.
    • Med årskort har du fri entré til museet, men skal stadig købe billet til arrangementet. Køb dit årskort her eller ved ankomst til museet, og få masser af andre fordele med i købet.
  • Vi anbefaler at du booker bord på forhånd, hvis du planlægger at spise i Brasserie Kunsten i forbindelse med arrangementet.
  • Billetten refunderes kun i tilfælde af aflysning.