Kalender

Klog på kunsten: Alvar Aalto-udstillingen *ikke flere ledige pladser*

Kunstens gamle auditorium danner rammen om Kunstens foredragsrække, Klog på Kunsten. Her kan du i rolige omgivelser kan blive klogere på den kunst, som museet udstiller.

Foredragene varetages af en af Kunstens dygtige kunstformidlere, og giver dig et uddybende indblik i en særlig kunstner eller tematik, som du kan opleve i museets udstillingssale. Bagefter vil du være klædt på til at guide din familie og dine venner rundt på Kunsten.  – og måske endda guide din familie og dine venner. 

 

Tema for d. 10. marts

Den verdenskendte finske arkitekt, Alvar Aalto (1898-1976) er ikke alene arkitekten bag Kunstens ikoniske museumsbygning, han var også en førende eksponent for en human modernisme, der er kendetegnet ved et organisk udtryk og et afsæt i en menneskelig målestok. Hans kunstneriske virke, der strækker sig fra 1920’erne til 1970’erne, inkluderer arkitektur, møbelkunst, lamper og glas. Foredraget vil introducere til Alvar Aaltos liv, arbejde og inspirationskilder.

 
Praktisk information
  • Når museumsentréen er betalt, er det gratis at deltage. Du bedes dog tilmelde dig via nedenstående formular. Vær opmærksom på, at din tilmelding kun gælder arrangementet d. 10. marts.
  • Ønsker du at deltage i andre 'Klog på kunsten'-arrangementer, skal du tilmelde dig på siden for det enkelte arrangement. Se alle 'Klog på kunsten'-arrangementer her.
  • Nedenstående formular indsendes pr. deltager - deltager I to eller flere, skal formularen indsendes flere gange. Er formularen ikke vist, er der ikke flere ledige pladser.

Datoer

10. mar 2017, 10:30 til 11:30

Kunst og kaffe

Efter foredraget kan I dele jeres kunstoplevelser i Café Aalto. I det nye år tilbyder caféen, at I købe et kaffekort på fem kopper kaffe for 120 kr., som I kan bruge på hverdage, når I besøger museet.