Kalender

Klog på kunsten: Michael Kvium *udsolgt*

Kunstens auditorium danner rammen om foredraget Klog på kunsten, som sætter spot på en aktuel udstilling, en særlig kunstner eller bestemt tematik, som du kan opleve på museet. Efter foredraget er der mulighed for at stille spørgsmål og diskutere emnet yderligere.

Klog på kunsten afholdes af en af Kunstens dygtige kunstformidlere, som giver dig en grundig indføring i særligt udvalgte emner – aktuelle udstillinger, etc. Efter foredraget har du et godt overblik over emnet og er klædt på til at guide familie eller venner rundt på Kunsten – og ikke mindst besvare de spørgsmål, de måtte have til udstillingerne.

 

Tema for den 23. marts

En mand i lort til knæene, en nøgen løber med en bæltetaske om livet og en mor, der er i gang med at spise sit eget barn. Michael Kvium er kendt for at fremstille det groteske, det deforme og det tabubelagte. Selv siger han, at han finder sin inspiration i livet, men den del af livet, som vi normalt lukker øjnene for.

 

I løbet af foredraget går vi, med udgangspunkt i et udvalg af tegninger, malerier og filmklip, på opdagelse i det helt særlige ”kviumske” univers. Vi undersøger blandt andet, hvad det er der gør, at vi – på trods af alt, alligevel bliver ved med at drages og fascineres af hans værker. 

 

Praktisk information

  • Foredraget er med Mathilde Renberg, kunstformidler på Kunsten 
  • Deltagelse koster 60 kr. pr. person + entré til museet.
  • Billetkøbet inkluderer ikke entré til museet. Denne skal købes seperat ved ankomst.
  • Klub Kunsten + Utzon har gratis entré til museet.

Datoer

23. mar 2018, 10:30 til 11:30