Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Koncert i udstillingen: Selma Judith [Ny dato]

22. dec 2021, 18:45 til 19:45

Oplev Selma Judiths smukke harpespil og hendes kompromisløse og formeksperimenterende univers folde sig ud blandt marmor og samtidskunst i Stor Sal på Kunsten.

Tilbage i 2019 gæstede Selma Judith Kunsten Summer Lounge til en solokoncert, hvor hun og hendes harpe fik tiden til at gå i stå i Skulpturparken. Nu kan du endnu en gang opleve hende i Alvar Aaltos hvide rammer takket være et samarbejde mellem Kunsten og Studenterhuset i Aalborg.

 

Siden dengang har Judith med et stædigt fokus på musikken taget sig tiden til at skabe et fuldendt album, som udkom i august 2021. Debutalbummet har fået titlen ’Getting Angry, Baby?’ fra en monolog i teaterklassikeren ’Who’s Afraid of Virginia Woolf’, udødeliggjort af Elizabeth Taylor og Richard Burton i Mike Nichols’ 1966-film. Det er netop den vrede kvindelige energi og dennes pludselige, nærmest vulkanske udbrud, som Judith dyrker i musikken og tekstuniverset.

 

- Jeg håber bare, at lytteren bliver vred eller forelsket eller ked af det, og at musikken løser op i nogle musikalske muskler og giver en følelsesmæssig massage, siger Selma Judith til musikmagasinet GAFFA, der gav debutalbummet hele seks stjerner.

 

Musikalsk forstår Selma Judith både at gribe de klassiske og poppede elementer an og fusionere dem ind til nye former og formater. Lydsiden er rig på en elektronisk R&B og neo-soul, der sitrer og dirrer omkring Judith med elementer fra jazz og klassisk musik. Der er med andre ord lagt op til et spændende møde mellem musikken og kunsten.

 

Arrangementet er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen.

 

Fuldend din aften med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer på Brasserie Kunsten.

 

Praktisk information

  • Gratis ved betalt entré, men kræver reservation af plads herunder.
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré, men skal også reservere plads herunder.
  • Formularen skal udfyldes én gang pr. tilmelding.
  • Vises formular herunder ikke, så er der ikke flere ledige pladser.
  • Arrangementet foregår i Stor Sal midt i udstillingen.

Tilmelding

Datoer

22. dec 2021, 18:45 til 19:45

Kategorier