Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Summer Lounge: Henriette Sennenvaldt

11. aug 2021, 16:00 til 20:30

Den står på sol og sommer i Kunstens skulpturpark hver onsdag sommeren over, når vi inviterer dig med til Kunsten Summer Lounge. Her er hygge, lækker mad, god musik og glade mennesker.

Talk: TBA 

 
Musik: Henriette Sennenvaldt 

Tilbage i 00’erne var Under Byen ét af de mest roste, danske orkestre. Klaver, strygere, inspiration fra folkemusik og klassisk musik – og så selvfølgelig Henriette Sennenvaldts særegne vokal, der bevægede sig fra noget nær hvisken til ekspressiv sang. Hendes meget poetiske tekster var ligeledes ét af de gennemgående elementer. Sidste år udgav den tidligere Under Byen-sanger så sit første soloalbum, engelsksprogede ”Something Wonderful”, som er indspillet i både Chicago, London og København over en periode på tre år. Musikalsk kommer inspirationen blandt andet fra jazz og amerikansk begravelsesmusik. Sangenes langsomme tempo giver Sennevaldt og publikum anledning til at udforske rummet mellem tonerne. Og dét er ifølge Sennenvaldt noget af det mest interessante ved musik: Hvornår er det der, og hvornår er det der ikke?

 

Henriette Sennenvaldt - New Skill

Datoer

11. aug 2021, 16:00 til 20:30

Praktisk information

Praktisk information 

  • Du har fri adgang til Kunsten Summer Lounge, når entreen til museet er betalt. 
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri entré.

Kategorier

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Brasserie Kunsten leverer maden og de kølige drikke

Nyd Summer Lounge-streetfood i Skulpturparken eller book et orangeri/bord hos Brasserie Kunsten og bestil fra det normale menukort.

 

Du skal betale entré til museet fra kl. 16 på onsdage med Summer Lounge – også for at spise i Brasserie Kunsten. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har altid fri éntre.

Kunsten Summer Lounge 2021 er støttet af

 

 

 

 

 

 

 

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.