Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

Kalender

Mød eksperten: Kunsthistorikeren om Nordisk Modernisme

Mød Kunstens dygtige kunsthistoriker, Cecilie Marie Dalhoff, når hun denne aften vil give dig et særligt indblik i den aktuelle udstilling "Nordisk Modernisme – Inventing the Future", der har sidste visningsdag d. 2. juni.

Hvad er nordisk modernisme egentlig, og hvad var det, der gjorde, at man i dag taler om, at datidens nordiske kunstnere var fremsynede og definerede en helt ny måde at udøve kunst?

 

Dét og meget andet kan du få svaret på i en særomvisning med én af kunsthistorikerne bag udstillingen. Her vil være tid til spørgsmål og svar, men du er også velkommen til bare at gå og lytte til alle de spændende historier.

 

Du kommer med på en rejse, der fortæller om arbejdet med udstillingen, og hvilket blik Kunstens udstillingshold har haft på værkerne og de fortællinger, de gerne vil fremhæve med udstillingen. Vi ser på glemte kunstnerfællesskaber og oversete sammenhænge mellem tidens danske, svenske og norske kunstnere. 

 

Udstillingen har sidste visningsdag søndag d. 2. juni, så det her er sidste chance for at få et helt særligt indblik i udstillingen.

Datoer

29. maj 2019, 17:00 til 18:00

Praktisk information

  • Det koster 60 kr. pr. person + entré at deltage. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har gratis entré til museet.
  • Der er ingen tilmelding til turen. Billetter sælges i receptionen på dagen for omvisningen.

Rund aftenen af i Café Aalto

Rund aftenen af i Café Aalto

Slut aftenen af med manér og nyd et lækkert måltid i Kunstens Café Aalto. Her serveres der onsdag aften et lækkert måltid hverdagsmad, når vi inviterer på Aaltos Aftensmad.