Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

Fokus: Michael Kvium (9/2 – 28/10 2018)

Indvolde, menneskefigurer bundet på hænder og fødder, en mor i færd med at spise sit barn og en mand, der slagter en hund. Så kender vi Kvium! Kunsten sætter fokus på kunstneren, som danskerne enten elsker eller hader. Lad dine elever lære ham at kende, så de kan danne deres egen mening: er han grusom eller sjov?

Vi har udviklet et fedt 1,5 times dialogbaseret læringsforløb, hvor du og dine elever sammen med vores formidler undersøger Kviums groteske univers via inddragende samtaler og pudsige opgaver. Prøv fx at tegne med strømper på hænderne. Eller prøv at skabe en samtale mellem to modellervoks-indvolde.

 

Kunstens formidler vil tage dig og din klasse med rundt i udstillingen og via dialoger, minioplæg og praktisk-kreative øvelser gøre sit til, at dine elever får udforsket en anderledes form for kunst og går klogere hjem.   

 

Afsættet for forløbet er dialog og kreative øvelser. Læs mere om udstillingen her →

 

Se undervisningsmaterialet her.

 

Fag: Dansk, billedkunst, mediefag

Periode: Tirsdage, onsdage, torsdage, fredage

Pris: Gratis

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale. Derfor skal betalingsoplysninger oplyses ved alle bookinger.
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale.