Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Besøg

Guide: Ni ting, du skal opleve på Kunsten i sommerferien

Nye udstillinger, kunstjagt, spiselige mesterværker og sidste chance for John Kørner. Vi har samlet en liste med ni ting, du skal opleve på Kunsten i sommerferien.

 

1. Kunsten Summer Lounge

Hver onsdag hele sommeren kan du få festivalstemning på den fede måde. Kunsten Summer Lounge byder hver uge på livemusik, dj, talks, pop-up-events og kunst-performances, mad fra Brasserie Kunsten, kølige drinks og hygge med vennerne. Se programmet her

 

 

2. Ny udstilling: Vivian Maier

Ved siden af sit arbejde som barnepige fotograferede Vivian Maier (1926-2009) mennesker på de amerikanske gader i mere end fire årtier.

 

Udstillingen, der har fået seks stjerner af NORDJYSKE, præsenterer 150 øjebliksbilleder fra 1950-1970’ernes New York og Chicago. Og én af det 20. århundredes største street-fotografer.

 

 

3. Kunstjagt for familier

Tag på Kunstens populære kunstjagt rundt på hele museet. Med et kort i hånden skal I på jagt efter forskellige kunstværker, og undervejs skal I hjælpes ad med at løse spændende og sjove opgaver. 

 

Børn skal være i følge med en voksen, og vores Kunst-Guide står klar til at skyde jagten i gang. Du kan komme på kunstjagt kl. 10-12 tirsdag, onsdag, torsdag og søndag fra 1. juli til 9. august. Kunstjagten tager ca. 45 minutter.

 

 

4. Kunst-Lab: Drop-in workshop med personlige pensler

En lang pensel med elastikker som hår. Eller måske bruger du stof eller kviste, eller begge dele? I sommerferiens Kunst-Lab lader vi os inspirere af John Kørner, og laver sjove, ustyrlige og personlige pensler. Til sidst kan du prøve at male med din helt særlige pensel. 

 

Kunst-Lab er åbent kl. 13-15 tirsdag, onsdag, torsdag og søndag fra 1. juli til 9. august. Workshoppen tager cirka 15-45 minutter. Du kan opleve ventetid, hvis museet har mange besøgende. Alle er velkomne, og børn skal altid være i følge med en voksen.

 

 

 

5. Udstilling: John Kørner – CRAZY AWAKE

Den første soloudstilling på et kunstmuseum i syv år med danske John Kørner. Oplev ikoniske værker fra Kunstens samling, der møder helt nye malerier, skulpturer og installationer fra Kørners hånd.

 

Udstillingen er åben indtil den 18. august. 

 

Kunstnerisk minigolf

I museets skulpturpark har kunstneren John Kørner denne sommer skabt to helt unikke minigolfbaner fuld af problemer. Men selvom man får en bold og kølle, som man kender, er reglerne ikke helt som de plejer. Alle museumsgæster kan prøve kræfter med banerne, der indvies den 3. juli og er tilgængelige hele sommeren i museets åbningstid.

 

 

 

6. Sommerens bedste råvarer i Brasserie Kunsten

Reserver bord i Brasserie Kunsten og lad vores kokke skabe mesterværker på din tallerken med årstidens bedste råvarer. Se sommerens menukort her.

 

neu

 

7. Udstilling NEU – Polke, Kiefer & Baselitz

Efter Anden Verdenskrig tog tre mestre livtag med historien med et nyt, banebrydende, kunstnerisk blik på Tyskland. Oplev Polke, Kiefer og Baselitz' største mesterværker fra Louisianas samling.

 

 

8. Faste aktiviteter rundt på museet

Tag en Kunstkuffert under armen eller en Emojijagt i hånden. Leg med former på Elastikvæggen, gå på opdagelse i Alrummet eller eksperimenter i Kunst-Lab på egen hånd.

 

 

9. Årstidens nyheder i Butik Kunsten

Det bugner af nye designs i Butik Kunsten. Kig forbi og find blandt andet nyheder fra Paris, glaskunst i alle farver, de smukkeste lamper – og originale Kørner-litografier i begrænset antal.