Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

Kaarina Kaikkonen (9/5 – 16/9 2018)

Book et 1,5 times læringsforløb med en af museets formidlere og oplev en spektakulær udstilling med installationer i tekstil. Den finske kunstner Kaarina Kaikkonen var 10 år, da døde hendes far. Hun gemte hans skjorter og tog dem på for at være tæt på ham. Dette blev afsættet for hendes kunst, der handler om hendes personlige historier omkring forældrene.

Kom og oplev den spektakulære skjorte-installation, der vil hænge fra Aalborgtårnet og ned i Kunstens park. Indenfor kan du og din klasse opleve en gigantisk installation af toiletpapir samt store og små værker af sko, skjorter og andre tekstiler. Der er masser at gå på opdagelse i – og brug endelig vores undervisningsmateriale før, under og efter jeres besøg.

 

Kunstens formidler vil tage dig og din klasse med både udenfor og indenfor og via dialoger, minioplæg og praktisk-kreative øvelser gøre sit til, at dine elever får udforsket en anderledes form for kunst og går klogere hjem.   

 

Afsættet for forløbet er dialog og kreative øvelser. Læs mere om udstillingen her →

 

Se undervisningsmaterialet her.

 

Fag: Dansk, billedkunst, håndværk/design, design

Periode: Tirsdage, onsdage, torsdage, fredage indstil 14. september 2018.

Pris: Gratis

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale. Derfor skal betalingsoplysninger oplyses ved alle bookinger.
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale.