Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

Kunsten på rad og række eller hulter til bulter (26/1 – 11/9 2018)

I museets sidelyssale har vi nyophængt mange af jeres darlings og favoritter på en sjov og anderledes måde. Tag dine elever – store som små – med på tur sammen med en af vores formidlere gennem kunsthistorien.

I løbet af de 1,5 time, vil du og dine elever både skulle forholde jer til alt fra romantiske dates, provokerende symboler, strålende farver, krigens rædsler, grimme skulpturer og smukke firkanter. Der er masser at gå på opdagelse i – og brug endelig vores undervisningsmateriale før, under og efter jeres besøg.

 

Kunstens formidler vil tage dig og din klasse med igennem udstillingen og via dialoger, minioplæg og praktisk-kreative øvelser gøre sit til, at dine elever får udforsket kunsten og går klogere hjem.   

 

Afsættet for forløbet er dialog og kreative øvelser. Læs mere om udstillingen her →

 

Se undervisningsmaterialet her.

 

Fag: Dansk, billedkunst, håndværk/design, design, historie

Periode: Tirsdage, onsdage, torsdage, fredage

Pris: Gratis

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale. Derfor skal betalingsoplysninger oplyses ved alle bookinger.
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale.