Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Læring

Kunstens Uniform-værksted

En sjov og kreativ dag med personalepleje, hygge, grin og masser af inspiration til fortsat refleksion over det moderne arbejdsliv.

Vi tager udgangspunkt i udstillingen Work it Out. Én af Kunstens kunstformidlere, Teis Kronborg, der har en baggrund som leder og konsulent i det private erhvervsliv, vil tage jer en tur rundt i udstillingen og facilitere små dialoger om arbejdsliv. Derudover vil vi sammen gå på opdagelse i materialer, udtryksformer og teknikker i værkerne.

 

I vores kreative værksted, Kunst Lab, kaster vi os over dagens udfordring: Alle skal – med kyndig hjælp og vejledning fra én af vores dygtige, professionelle kunstnere - designe og skabe deres helt egen arbejdsuniform. Vi stiller alle materialer til rådighed og er mestre i at sætte den kreative proces i gang. Skal din pyjamas til hjemmearbejdet have en holder til mobil og læsebrillerne? Skal din favorit-skjorte have firmaets logo på skulderen? Skal alle i marketing have ens, prikkede jakker? Valget er dit eller jeres, og med udgangspunkt i kunstens verden skaber vi sammen en række fantastiske og unikke uniformer, som giver anledning til nysgerrighed og fornyet indsigt i tanker, udfordringer og drømme i jeres arbejdsliv, når I præsenterer dagens kreationer for hinanden.

 

Praktisk information

  • Hvornår: Tirsdage til fredage mellem kl. 10.00 og 15.00 eller onsdage mellem kl. 16.00-19.00 som et fyraftensarrangement
  • Varighed: 3 timer
  • Hvem: Små virksomheder eller afdelinger i større koncerner
  • Pris: 5000,- + forplejning
  • Antal deltagere: Maks. 15 eller jf. eventuelle restriktioner

Lav en forespørgsel via formularen herunder

Beskriv kort hvem I er