Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Landskab – inde og ude (11/8 2020 - 7/3 2021)

’Hvad er et landskab egentligt?’, ’Hvilken betydning har landskabet for mig?’ og ’Har vi brug for naturen?’ Inviter dine elever med ind – og ud - i landskabet set gennem kunstneres øjne, og lad dem tænke over naturens og landskabets værdi.

Baggrund 

Kunsten har samlet en lang række meget forskellige kunstværker under temaudstillingen Landskab. I denne udstilling kan du og dine elever opleve kunstværker af alle typer fx maleri, foto, lyd og installation - fra 1800-tallet og frem til i dag. Igennem meget forskellige materialer og udtryk fortæller de udvalgte kunstværker en historie om menneskets forhold til landskabet – på godt og ondt, og viser hvordan landskabet i kunsten har forandret sig gennem tiden. At skildre landskabet er på sin vis også at skildre sig selv – som nation eller som individ. 


Læringsforløb 

Kunsten har udviklet et læringsforløb, der foregår både indenfor og udenfor, Det giver ikke alene eleverne et indblik i landskabs- og naturskildringer gennem mange årtier, men også et indblik i, hvordan mennesker har set på, brugt og skildret naturen på forskellige tidspunkter. 


Gennem dialoger, minioplæg og kreative øvelser inde og ude, vil eleverne blive præsenteret for mange forskellige typer af landskaber i udstillingen, møde naturen på nye uventede måder i museets skulpturpark, og blive udfordret i at forholde sig til deres eget forhold til naturen. 

 

Hvilke følelser får de f.eks., når de krammer et træ? Har den aktuelle Corona-pandemi påvirket deres brug af naturen? 

 

Målgruppe: Mellemtrin, udskoling, ungdomsuddannelser
Fag: Billedkunst, dansk, historie
Periode: 11/8/2020 - 7/3/2021
Pris: Gratis (skal dog bookes nedenfor)

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.

Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale. Derfor skal betalingsoplysninger oplyses ved alle bookinger.
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale.