Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Lederudvikling på Kunsten

I samarbejde med Mette Møller, erhvervspsykolog, og Lene Tortzen Bager, kunstfaglig ekspert, tilbyder Kunsten forløb, som henvender sig til ledere på alle niveauer

Undersøgelser viser, at personlig udvikling tager fart, når man forlader det vanlige mødelokale til fordel for en ny, kreativ ramme, der giver et fælles tredje at tage afsæt i.

 

Derfor udbyder vi nu Kunstmøder – en guidet coaching.

 

Konkret udmønter det sig i, at lederen sammen med de to eksperter betragter udvalgte kunstværker. Erfaringer viser, mødet med kunst åbner op for nye idéer samt ubevidste rum og derigennem en ny selvindsigt for lederen. En indsigt, som gennem den løbende dialog med eksperterne omdannes til nye, konkrete ledelsesredskaber.

 

Forløbene skræddersys fra gang til gang. Eksperterne laver både eksklusive kunstmøder med topledere og møder med en gruppe af f.eks. mellemledere.

 

Der vil være pauser med tid til at vende de nye indsigter og lade sig forkæle med noget godt til ganen.

 

Spændende og nyttigt

Erhvervspsykolog Mette Møller har gennem 20 år arbejdet med lederudvikling på topplan og står blandt andet bag det meget succesfulde koncept med lederudvikling ved hjælp af islandske heste på Læsø. Lene Tortzen Bager er konsulent og phd. og har arbejdet med kunstens relationelle kvaliteter og med ledelse og kompetenceudvikling i lærende organisationer de sidste 20 år.

 

Mette Møller og Lene Tortzen Bager har kørt adskillige pilotforløb på Kunstmøder, og ledernes evaluering har været overvældende positiv:

 

Man kan nå langt uden at tage langt væk.

Ved at få guidet nærkontakt med kunsten er det muligt at komme langt i processen med at identificere konkrete ledelsesmæssige muligheder og udfordringer. Fordybelse med kunsten som omdrejningspunkt kan noget helt konkret og særligt.

Det lykkedes Mette og Lene at skabe indsigt, fordybelse og forståelse for egen udfordring. OG ikke mindst at guide til handlemuligheder. En anderledes og valid proces med kvalitet på alle parametre.

Når kunst indgår i et læringsforløb som det, Mette og Lene gennemfører, får man som leder indsigt og viden, som er ”klar til brug” på ledelsesgangen.

 

- Bente Steffensen,

Direktør i Erhverv Aarhus

Praktisk information