Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Forside

Lej Kunsten

Rammen har en uvurderlig betydning for et maleri – og for dit arrangement. Fold kundemødet, receptionen, festen eller seminaret ud i et perfekt setup på Kunsten, hvor arkitekturen, værkerne og den smukke natur gør arrangementet stilfuldt, levende og uforglemmeligt.

Alvar Aaltos arkitektoniske mesterværk byder på helt unikke faciliteter og forplejning, som sikrer, at dit arrangement bliver en succes. Lokalerne emmer af historie samtidig med, de fremstår lyse og lækre.

 

Stilfulde og hyggelige omgivelser

I kan koble fra og strække benene i vores smukke skulpturpark – eller gå en forfriskende tur ad skovstier til Aalborgtårnet, hvorfra det hele kan betragtes ovenfra. Der er naturligvis også mulighed for en guidet tur i den aktuelle udstilling og i den smukke, fredede bygning.

 

Giv også jeres arrangement et kulinarisk pift i Brasserie Kunstens kunsteriske rammer indrettet med interiør designet af Alvar Aalto. 

 

I kan selvfølgelig også booke museet uden for den normale åbningstid – morgen og aften. Både med adgang til udstillinger eller blot med adgang til brasserie, auditorie, mødelokale og Skulpturpark.

 

Book her

Kontakt os for at få mere information om de forskellige muligheder og priser på booking@kunsten.dk eller telefon 31994110.

 

Herunder kan du læse mere om de mange muligheder, du har, når du ønsker at leje Kunsten.

Book her

Kontakt os for at få mere information om de forskellige muligheder og priser på booking@kunsten.dk eller telefon 31994110.

Kunsten Business

Kunsten Business består af virksomheder, der aktivt støtter og bruger Kunsten. Medlemmer af Kunsten Business har forskellige fordele ved leje af vore faciliteter. Læs mere om Kunsten Business her.

Pistolettos spejlsal

Bring din produktlancering, middagsmøde, netværksarrangement eller andet ind i en eksklusiv ramme. 

 

Salen har adgang fra forhallen, og på væggene kan I nyde de delvist smadrede spejle, som er skabt af den verdensberømte, italienske kunstner, Michelangelo Pistoletto.

Hold dit næste personalearrangement i smukke rammer hos os – omgivet af kunst og arkitektur i verdensklasse.
Læg en kreativ pause ind mellem de traditionelle mødeaktiviteter.

Kunstens klassikere

Kunstens klassikere

Der er naturligvis stadig mulighed for at booke vores auditorium, forhal og mødelokale med forplejning fra eller i Café Aalto

Mulighederne for arrangementer i offentligt tilgængelige rum afhænger bl.a. af, om arrangementet ligger inden for eller uden for museets åbningstid. Kontakt Tina Møller Horsholt på tmh@kunsten.dk for at høre nærmere. 
 

2021 visitaalborg film