Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Let's Talk (05/07/2019 – 03/10/2021)

Inviter dine elever med i en udstilling med en perlerække af værker fra Kunstens samling, som får DEM til at snakke – om idealer, om fællesskaber og om grænser OG om kunst.

Baggrund 

I samlingsudstillingen Let’s Talk åbner Kunsten op for nye møder og spændende dialoger – både mellem kunstværkerne og de mennesker, der besøger udstillingen. I tre hovedtemaer – idealer, fællesskaber og grænser – kan eleverne opleve, hvordan kunstnere på forskellige tidspunkter har skabt værker, der kan åbne samtaler om netop disse emner. Måske vil de pludselig se en relation mellem to værker, som synes helt forskellige fra hinanden, eller lære noget om, hvordan de selv eller andre forstår de tre temaer.  

 

Læringsforløb

Vi har udviklet et spændende læringsforløb, hvor eleverne vil møde markante kunstværker fra Kunstens samling fra en bred vifte inden for kunsthistorien.  
Gennem samtaler og øvelser vil eleverne blive inviteret med i en dialog om, hvordan kunstnerne har arbejdet med temaerne: idealer, fællesskaber og grænser, og de bliver udfordret til at tage stilling til spørgsmål som: Findes der ét kropsideal i dag? Er det vigtigt at være en del af et fællesskab? eller Er der en grænse for, hvad en kunstner må lave kunst om?      

 

Kunstens formidler vil tage dig og din klasse med rundt på museet og via dialoger, gruppeoplæg og kreative øvelser give eleverne en anderledes kunstoplevelse.

 

Målgruppe: Mellemtrin, udskoling, ungdomsuddannelser
Fag: Billedkunst, dansk, samfundsfag
Periode: 05/07/2019-03/10/2021
Pris: Gratis (skal dog bookes nedenfor)

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.

Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale. Derfor skal betalingsoplysninger oplyses ved alle bookinger.
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale.