Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Onsdag aften på Brasserie Kunsten

Ro, nærvær og et godt måltid i smukke rammer

På onsdage skal du ikke handle, lave mad og rydde op. Du skal bare koncentrere dig om at nyde et godt måltid i selskab med venner, familie eller partner.

 

Brasserie Kunsten serverer en lækker aftenmenu af sæsonens råvarer alle onsdage kl. 16.30-20.

 

Bemærk: Fra onsdag d. 23. juni til og med onsdag d. 25. august afholdes der Kunsten Summer Lounge. På disse onsdage skal du derfor fra kl. 16.00 betale éntre for at komme i Brasserie Kunsten. Med i entreen får du fri entré til Kunsten Summer Lunge og resten af museet.

 

Book bord til onsdag aften i Brasserie Kunsten her

 

AFTENMENU onsdag d. 16. juni

SERVERES KL. 16.30-20.00

 

Forret

Koldrøget færøsk laks, dildcreme, pappadums og salater

 

Hovedret

Asparges frikassé med perlehønelår, perleløg, gulerødder og nye kartofler

 

Dessert

Hindbærsorbet med vaniliecreme, bærpure og marenges

 

Forret og hovedret 225,-

Forret, hovedret og dessert 275,-

 

 

A LA CARTE

 

Asparges frikassé

Asparges frikassé med perlehønelår, perleløg og gulerødder

160,-

 

Risotto

Tomatiseret risotto med braisseret svinekæbe, syltet tomater, trøffelsmør og revet havgus

145,-

 

 

DESSERT

 

Gateau Marcel

Gateau Marcel med bærpure og sprød karamel

60,-

 

Bær tærte

Bær tærte med vanilje creme og hindbær sorbet

55,-

 

Ostetallerken

Udvalg af Arla Unika-oste med hyben/havtorn kompot,

paleobrød og spanske oliven

105,-
 

To slags snacks

Sprøde sojamandle og pappadums chips med dip

35,-

 

Oliven

2 slags spanske oliven

35,-

 

BØRNERETTER

FOR BØRN OP TIL 12 ÅR
 

Cremet pasta med pancetta, løg, fløde og parmesan

65,-

 

Sprød fiskefilet med hjemmerørt remoulade, citron og rugbrød

55,-

 

 

Vi tager forbehold for ændringer i menuen

 

-----------------------------------------------------------------------------------

 

AFTENMENU

Gældende fra onsdag d. 23. juni

Forret

Koldrøget laks med urtecreme, pappadums og salater

 

Hovedret

Majs kyllingebryst med danske kartofler, løvstikke, sæsonens grønt og timiansauce

 

Dessert

Vanilje isparfait med sæsonens bær, bærpuré og knas

 

Forret eller hovedret 145,-

Forret og hovedret 225,-

Forret, hovedret og dessert 275,-

 

 

A LA CARTE

 

 

Laks

Letrøget, færøsk laks med timutpeber, dertil salat vendt med gomadressing, wasabipeanuts, pappadums og grønne asparges

145,-

 

Carpaccio

Carpaccio af okseinderlår med parmesan, sylterier, ceasar creme, oliven og salater

145,-

 

Risotto

Tomatiseret risotto med braisseret svinekæbe, syltet tomater, trøffelsmør og revet havgus

145,-

 

 

DESSERT

 

Bær tærte

Bær tærte med vanilie creme og hindbær sorbet

55,-

 

Gataeu Marcel

Gateau Marcel med bærpuré og sprød karamel

60,-

 

Rabarberkompot

Rabarberkompot, sprød havrecrumble, luftig fløde og marengs 

55,-

 

Ostetallerken

Udvalg af Arla Unika-oste med hyben/havtorn kompot, paleobrød og spanske oliven

105,-

 

To slags sødt

Spørg betjeningen

30,-

 

BØRNERETTER

FOR BØRN OP TIL 12 ÅR
 

Cremet pasta med pancetta, løg, fløde og parmesan

65,-

 

Sprød fiskefilet med hjemmerørt remoulade, citron og rugbrød

55,-

 

Vi tager forbehold for ændringer i menuen

Vedr. mundbind i Brasserie Kunsten

Det er et krav fra myndighederne, at alle der bevæger sig rundt i museets brasserie-område, skal bære mundbind eller visir. Når du har sat dig ved et bord, må du gerne tage mundbindet af. Enkelte personer er undtaget brug af mundbind. Læs mere her.