Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Skræddersyet dialogbaseret læringsforløb – 1 time

I forbindelse med særudstillinger og samlingsudstillingen skræddersyr Kunsten dialogbaserede læringsforløb

Forløbet varetages af Kunstens formidler og foregår i udstillingssalene og er en blanding af dialoger, øvelser og oplæg ved værkerne i udstillingen.

 

Forløbet tilpasser formidleren til den enkelte klasse. Så hvis I har specifikke ønsker til indhold, tema eller andet, må I endelig kontakte formidlingsudvikler Anne Bay Noer på tlf. 31 99 41 52 eller mail abno@kunsten.dk.

 

Målgruppe: Specialklasser, indskoling, mellemtrin, udskoling

Tidspunkt: 1 time

Hvornår: Tirsdage, onsdage, torsdage, fredage

Max. antal elever: 28

Pris: 500 kr.

Praktisk info: Børn skal altid være ifølge med en lærer/pædagog, når de bevæger sig rundt på museet. Vi forventer, at du har orienteret dine elever om, hvordan de skal færdes på museet. Hent retningslinjer for et besøg her

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.

Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale. Derfor skal betalingsoplysninger oplyses ved alle bookinger.
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale.