Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Tema: Arkitektur

Baggrund

I 1972 åbnede Kunsten i sine nuværende rammer – en modernistisk museumsbygning tegnet af den finske verdensarkitekt, Alvar Aalto. Museumsbygningen er helt unik, og eleverne vil med et fokus på Kunstens rammer få et enestående indblik i den menneskelige modernisme, som Alvar Aalto var frontfigur for, samt få en forståelse for, hvordan arkitektur og kunst spiller sammen på Kunsten. 

 

Kreativt læringsforløb 

Kunsten har udviklet et kreativt læringsforløb, hvor museets arkitektur er i centrum. Gennem dialoger, mini-oplæg og praktisk-kreative øvelser forskellige steder i museets enestående rammer vil eleverne få et fokus på bygningens bevægelsesforløb, materialer, lysindfald og meget mere. Blandt andet vil eleverne stilles over for at skulle lave deres egen museumsbyggeri i tape alene med inspiration i naturens former. 
 

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.

Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale. Derfor skal betalingsoplysninger oplyses ved alle bookinger.
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale.