Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Tema: Masker og Fabeldyr

Baggrund

Lad dine elever gå på opdagelse i Kunstens samling og lede efter de mest drillesyge og dragende dyr og mystiske masker. Hvordan ser en svensk ko set fra psyko-materialistisk synspunkt for eksempel ud? Eller to dansende græshopper? Eller en tohovedet ørn? 

 

På Kunsten findes der et utal af dyr og maskerede væsner. Nogle dyr kan vi genkende fra vores virkelighed, mens andre dyr og skabninger er skabt af kunstnerens fantasi. Nogle kunstværker skildrer bare dyr, som de ser ud, mens andre kunstnere har arbejdet med dyr som symboler på noget andet. Lad dine elever træde ind i en drømmende verden og se, hvilke dyr de vil møde. 

 

Læringsforløb

På Kunsten har vi udviklet et spændende kreativt læringsforløb, hvor fabeldyr og masker er i fokus. Eleverne vil både møde kunstværker fra fantasifulde CoBrA-malere, drømmende surrealister og fra samtidskunstnere som Julie Nord og Tal R. Gennem samtaler, mini-oplæg og praktisk-kreative opgaver midt i udstillingen vil eleverne opleve, hvordan kunstnerne har arbejdet med fabeldyr, masker og deres fantasi og drømme. Eleverne skal selv skabe en dyremaske med CoBrA-malernes automattegnings-teknik eller lave surrealistiske snegle. 

 

Målgruppe: Mellemtrinnet
Fag: Billedkunst, dansk 
Varighed: 1,5 time
Pris: Gratis

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.

Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale. Derfor skal betalingsoplysninger oplyses ved alle bookinger.
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale.