Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Twilight Zone – mellem lys og mørke (07/09/2019 – 12/01/2020)

Inviter dine elever med på et stemningsfuldt og uhyggeligt undervisningsforløb i Kunstens mørkeste udstillingsrum, og lad dem møde virkningsfulde samtidskunstværker i den absolutte verdensklasse.

Baggrund

Mens sommeren går på hel og efterårets mørket begynder at få tag i os, åbner Kunsten udstillingen Twilight Zone i underetagen. Twilight – oversat til dansk, tusmørke – er tidsrummet lige efter solnedgang eller lige før solopgang, hvor mørket endnu ikke helt har fået overtaget. Denne særlige blanding mellem lys og mørke er forbundet med stor mystik og uhygge, og har siden 1800-tallet har tjent som inspiration for kunstnere. Udstillingen viser samtidskunstværker, hvor fantasi og virkelighed smelter sammen i underfundige, overraskende, og til tider uhyggelige scener. 


Læringsforløb

Vi har udviklet et spændende og uhyggeligt undervisningsforløb, hvor eleverne vil stifte bekendtskab med kunstværker – både i udstillingen Twilight Zone og fra kunstens faste samling – som alle bevæger sig i grænselandet mellem lys og mørke, mellem virkelighed og fantasi eller mellem ro og uro. 
Gennem samtaler og øvelser åbnes elevernes forståelse for, hvordan samtidens kunstnere med afsæt i forskellige medier og virkemidler skaber stemningsfulde og urovækkende kunstværker.   

Kunstens formidler vil tage dig og din klasse med rundt på museet og via dialoger, gruppeoplæg og kreative øvelser give eleverne en anderledes kunstoplevelse.
  
Målgruppe: Mellemtrin, udskoling, ungdomsuddannelser
Fag: Billedkunst, dansk
Periode: 07/09/2019-12/01/2020
Pris: Gratis (skal dog bookes nedenfor)

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.

Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale. Derfor skal betalingsoplysninger oplyses ved alle bookinger.
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale.