Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

William Kentridge – The Refusal of Time (21/3 – 19/8 2018)

Oplev en helt særlig totalinstallation fyldt med video, animationer og lyd sammen med din klasse. Museet tilbyder undervisningsmateriale og et spændende 1,5 times læringsforløb med en af museets formidlere.

Giv dine elever en på opleveren i den sydafrikanske kunstner William Kentridges store totalinstallation, som I sammen skal træde ind i og være en del af. Det er en medrivende blanding af video, animationer, tegninger, lyd og musik i mørket, så alle sanser kommer i spil. Brug installationen til undervisning i temaer som tid, apartheid eller det at være menneske.

 

Kunstens formidler vil tage dig og din klasse med rundt i installationen og via dialoger, minioplæg og praktisk-kreative øvelser gøre sit til, at dine elever får udforsket en anderledes form for kunst og går klogere hjem.   

 

Afsættet for forløbet er dialog og kreative øvelser. Læs mere om udstillingen her →

 

Se undervisningsmaterialet her.

 

Fag: Dansk, billedkunst, samfundsfag, historie, engelsk, mediefag

Periode: Tirsdage, onsdage, torsdage, fredage indtil 17. august 2018

Pris: Gratis

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale. Derfor skal betalingsoplysninger oplyses ved alle bookinger.
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale.