Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Workshop med kunstner – 2 timer

Denne workshop er et nyt tilbud til 0.-2. klasserne.

Alle kreative aktiviteter i workshoppen vil kredse om en af museets særudstillinger. Sammen med en kunstner vil børnene i workshoppen dels snakke om udvalgte kunstværker i den aktuelle særudstilling og dels selv prøve kræfter med at eksperimentere med materialer og kunstneriske udtryk i værkstedet. 

 

Det er 2 timer med plads til fordybelse, eksperimenter og praktiske øvelser, hvor der er fokus på at øve håndværksmæssige teknikker som fx at rive tape, at save og at folde papir. 

 

Workshop på Kunsten

  • 2 timer med kunstner
  • Spændende dialoger i udstillingen 
  • Eksperimenterende og praktiske øvelser i vores værksted Kunst-Lab. 
  • I værkstedet er der fokus på legen, eksperimentet og muligheden for fordybelse. Det vigtige i værkstedet er selve processen i at udvikle sin kreativitet og skabe noget – og ikke så meget det endelige slutprodukt. Derudover sætter vi fokus på at øve praktiske teknikker, som er gode at kunne i skolens kreative fag. 
  • I udstillingen er der fokus på den gode, dybe dialog, hvor der er plads til at stille spørgsmål og afprøve tanker og meninger. Her er ingen rigtige svar eller tolkninger, så gruppen vil sammen finde frem til meningen med udstillingen, og forhåbentlig vil dine elever blive klogere på sig selv, hinanden og deres omverden. 

 

Aktuelle udstillinger

Carsten Höller – Behaviour (26. september – 23. februar). Kunsten præsenterer i efteråret 2019 en soloudstilling med den verdensberømte konceptkunstner Carsten Höller, der er videnskabsmand og kunstner. I workshoppen vil vi gå på opdagelse i Höllers underfundige univers - og måske se verden på en ny måde gennem hans Upside Down Goggles. Alle sanser kommer i brug.

 

•    Tidspunkt: Fredage kl. 10:00 – 12.00 (se bookingformular nedenfor for ledige tider).
•    Varighed: 2 timer
•    Pris: Gratis
•    Antal: Maks. 28 elever. 
•    Yderligere information: Kontakt kunstner Helle Thorell på hth@kunsten.dk
 

Bookingformular

Ønskes info om indhold kontaktes Peter Juul på 31994116 eller pjj@kunsten.dk

:
:
:

Vedrørende madpakkespisning 
Børnehaver og skoleklasser kan spise medbragt mad ved bordene i Skulpturparken i forbindelse med besøg og undervisning på Kunsten. Det er desværre ikke muligt at booke plads til madpakkespisning på forhånd. Læs mere her.

Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale. Derfor skal betalingsoplysninger oplyses ved alle bookinger.
Bemærk: Afbud skal meldes til booking@kunsten.dk senest tre hverdage før planlagt besøg. Afbud senere end dette vil medføre et gebyr på 1000 kr. til at dække lønomkostninger for booket personale.