Kalender

Klog på kunsten: 7+7 – spot på Kunstens samling

Kunstens auditorium danner rammen om en spændende foredragsrække, Klog på Kunsten, som sætter spot på en aktuel udstillinger, en særlig kunstner eller bestemt tematik, som du kan opleve på museet. Efter foredraget er der mulighed for at stille spørgsmål og diskutere emnet yderligere.

Klog på Kunsten varetages af en af Kunstens dygtige kunstformidlere, som giver dig en grundig indføring i særligt udvalgte emner – aktuelle udstillinger etc. Efter foredraget har du et godt overblik over emnet og er klædt på til at guide familie eller venner rundt på Kunsten – og ikke mindst bevare de spørgsmål, de måtte have til udstillingerne.

 

Tema for den 10. november

Bliv klogere på Kunstens aktuelle samlingsudstilling '7+7 – spot på Kunstens samling’. Vi kommer omkring udstillingens syv temaer: Det ydre og det indre, Form og flade, Farvens kraft, Landskab og menneske, Surreale verdener, Mystik og opgør og Konstruktive former, som hver især udgør små kunstneriske fortællinger.

 

Praktisk information

  • Når museumsentréen er betalt, er det gratis at deltage. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har gratis entré
  • Du bedes tilmelde dig foredraget via nedenstående formular. Vær opmærksom på, at din tilmelding udelukkende gælder dette foredrag
  • Nedenstående formular indsendes pr. deltager – dvs. deltager I to eller flere, skal formularen indsendes flere gange
  • Du er først tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelse via e-mail

    Ønsker du at deltage i andre 'Klog på kunsten'-arrangementer, skal du tilmelde dig på siden for det enkelte arrangement. Se alle 'Klog på kunsten'-arrangementer her →
  • Vises formularen ikke, er der ikke flere ledige pladser

Datoer

10. nov 2017, 10:30 til 11:30