Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Museet er midlertidigt lukket, men genåbner snarest muligt. Vi glæder os til at se dig igen!

For skoler og børnehaver

”Fantasi er vigtigere end viden”

– Albert Einstein (1879-1955)

 

Viden og fantasi er ikke hinandens modsætninger – de er hinandens forudsætninger. I Kunsten Kreativitarium arbejder vi både med hjernen, hænderne og fantasien.


Kunsten Kreativitarium sætter turbo på skaberkraften gennem ikke-digitale skræddersyede, kreative tilbud, hvor børn i mødet med kunsten og kunstnere tilegner sig viden og udvikler kreativitet og indlevelsesevne.

Print en opgave

Print en opgave

Vi har dykket ned i Kunstens store kunstsamling, og fundet på nogle sjove, lærerige og sansende opgaver til nogle af kunstværkerne. I opgaverne skal du både måle, lave historier og være kreativ. God fornøjelse!

Dyk ned i vores undervisningsmateriale

Dyk ned i vores undervisningsmateriale

Kunsten Kreativitarium introducerer her til nogle af museets værker. I små korte film fortæller en af museets formidlere om et værk og om kunstneren bag.
Den Digitale Billedskole tager udgangspunkt i over 100 værker fra Kunstens samling og henvender sig til alle, der ønsker at arbejde med billedkunst i undervisningen.

Kunsten derhjemme

Kunsten derhjemme

Kunsten livestreamer, i samarbejde med Utzon Center, undervisning for alle mellemtrinsklasser hver torsdag fra d. 16. april.

Nyheder fra Kreativitarium

Nyheder fra Kreativitarium

Skriv dig op til vores nyhedsbrev for undervisere og pædagoger, så sender vi dig 4-5 gange om året opdateringer på vores aktiviteter på museet og inspiration til aktiviteter, I kan lave derhjemme på egen hånd.

Kreativitarium skoler og børnehaver video

kreativitarium promo video long