Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Forside

Nyhedsbrev

Vi udsender med jævne mellemrum nyhedsbreve. Tilmeld dig her på siden og modtag senest nyt fra Kunsten direkte i din indbakke.


Du ønsker at modtage nyheder om:
Betingelser for nyhedsbreve hos Kunsten Museum of Modern Art

Medlemmerne har ved oprettelse af e-mail abonnement hos Kunsten accepteret, at vi udsender nyhedsbreve til den oplyste e-mailadresse.

 

Igennem nyhedsbrevene deler Kunsten sin viden med dig. Udgangspunktet er nyheder omkring museet og indholdet kan være kommende udstillinger, aktiviteter og information om nyheder i museumsbutikken. Servicen er elektronisk baseret, hvilket betyder at informationen modtages på e-mail. Medlemsskabet er gratis.

 

Indsamling af data

Ved oprettelse af e-mail abonnement giver du samtidig dit samtykke til, at Kunsten registrerer de oplysninger, som angives ved tilmeldingen. Oplysningerne bruges udelukkende til internt brug.

 

Afmelding af e-mail abonnement

Medlemmerne kan til enhver tid afmelde nyheds abonnementet og ved afmelding slettes alle oplysningerne forbundet med tilmeldingen. Afmelding kan ske via nyhedsbrevene.

 

Dine rettigheder

Medlemmernes rettigheder i forbindelse med Kunstens behandling af personoplysninger følger loven om behandling af personoplysninger og medlemmerne har til enhver tid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger Kunsten har registreret om dig.

 

Kunsten Museum of Modern Art følger markedsføringsloven og herunder reglerne om god markedsføringsskik.