Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

 
15. jun 2023 til 5. nov 2023
I anledning af Kirsten Justesens (f. 1943) 80-års fødselsdag hylder Kunsten en sand pionér på den danske kunstscene. Med udgangspunkt i museets egen samling udfoldes Justesens arbejde over årtierne med markante værker, der cementerer Justesen som feministisk avantgardist.
14. sep 2023 til 1. apr 2024
I udstillingen kan du opleve Henry Heerups magiske univers, der spænder over 60 års virke. Udstillingen stiller med kunstnerens egne ord spørgsmålet: ”Hvad skulle vi gøre uden fantasien?” med ønsket om at indbyde til refleksion i en nutidigt kontekst.
23. sep 2022 til 7. jan 2024
Samlingen vist som i 1972: Oplev et udvalg af de bedste kunstværker fra Kunstens egen kunstsamling præsenteret som i 1972, da museet for første gang kunne byde gæster indenfor i den nye museumsbygning tegnet af Aalto og Barüel.
Åbner snart
12. okt 2023 til 25. feb 2024
Tag en gyngetur i Thilo Franks uendelige rum. Oplev den altomsluttende spejlinstallation The Phoenix is closer than it appears.
23. nov 2023 til 26. maj 2024
Kroppe i vrid, kroppe i interaktion og kroppe i rum. Hos den både spirende og samtidig allerede anerkendte kunstner Maria Nordin (f. 1980) er det altid menneskekroppen, der er det centrale tema, når hun undersøger det unikke samspil mellem motiv, materiale og beskuer.

Velkommen til Kunsten

Velkommen til Kunsten

Kunsten Museum of Modern Art i Aalborg er et moderne kunstmuseum – og et oplevelseshus, hvor alle kan finde ny inspiration, og hvor hele familien kan gå på opdagelse i kunst og kreativitet.

Bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små børn, rabat i Butk Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten Collection

Kunsten Collection

Gå på opdagelse i Kunstens samling af 4.000 værker, lav dine egne lister af favoritter fra samlingen og bliv klogere på kunstnerne bag værkerne. Altsammen på collection.kunsten.dk.

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten holder åbent til kl. 21 tirsdag, onsdag og torsdag

Kreative workshops

Kreative workshops med værksteder, tegnekurser og kunstneriske eksperimenter

 

Foredrag og samtaler

Foredrag og samtaler om kunst, arkitektur, samfund, kultur og aktuelle udstillinger.

 

Kunsten er mere end kunsten

Kunsten er mere end kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer. Velkommen på Brasserie Kunsten.
Lad dig inspirere af udstillingerne og et håndplukket udvalg af varer, der afspejler museets særudstillinger og egen samling.

Kunsten Podcast

Kunsten Podcast

Tag Kunsten i ørene og med dig overalt! Med Kunsten Podcast får du fortællinger om Kunsten og kunsten på farten, til gåturen og opvasken.

Kunsten Kreativitarium

Kunsten Kreativitarium

I Kunsten Kreativitarium sætter vi turbo på skaberkraften gennem ikke-digitale skræddersyede, kreative tilbud, hvor børn i mødet med kunsten og kunstnere tilegner sig viden og udvikler kreativitet og indlevelsesevne.

Lej Kunsten

Lej Kunsten

Rammen har en uvurderlig betydning for et maleri – og for dit arrangement. Fold kundemødet, receptionen, festen eller seminaret ud i et perfekt setup på Kunsten, hvor arkitekturen, værkerne og den smukke natur gør arrangementet stilfuldt, levende og uforglemmeligt.

Udvid horisonten med en guidet tur

Udvid horisonten med en guidet tur

Skal du arrangere et inspirerende firmaarrangement eller fejre en rund fødselsdag? Måske er I en vennegruppe eller en forening, der skal bruge et par hyggelige timer i hinandens selskab? Så kan vi anbefale en guidet tur på Kunsten. 

Brug Kunsten

Brug Kunsten

Klub Kunsten + Utzon

Kom tættere på kunstnere og arkitekter, tættere på verden og tættere på andre kultur- og arkitekturinteresserede i din by.

Kunsten Business

Bliv medlem af et unikt, innovativt erhvervsnetværk med mange fordele.