Ta’ dine venner eller familien med, læg jer på tæppet eller i vores loungemøbler og tun ind på de dejligste danske sommeraftener i Aalborgs bedste omgivelser.
9. maj 2018 til 16. sep 2018
Kunsten præsenterer den finske kunstner Kaarina Kaikkonens (f. 1952) første soloudstilling på et dansk kunstmuseum. Det er samtidig første soloudstilling med en finsk kunstner siden genåbningen af Kunsten, der er det eneste kunstmuseum i verden tegnet af den finske stjernearkitekt Alvar Aalto.
9. feb 2018 til 28. okt 2018
Her på museet har vi en markant samling af den danske kunstner Michael Kvium. Den komplette samling vises sjældent, men i denne særlige Fokus-udstilling kan du opleve Kviums absurd groteske, æstetisk skønne, perverse og tragikomiske værker fra 1985 og frem til 2015. I alt udstilles 22 værker samt en værkserie på 60 billeder i alt.
26. jan 2018 til 11. sep 2019
Har du nogensinde tænkt over, hvordan kunstværkerne bliver præsenteret på museet? Hænger de tæt, højt eller lavt? Hvordan er de grupperet? Og hvad betyder præsentationen egentlig for din oplevelse af kunsten?
Børn og unge får nu en mulighed for at få et frirum fra de digitale medier. Kunsten laver et modtræk til den digitale verden og åbner Kunstens Kreativitarium. Kreativitarium har fokus på børns direkte møde med kunst og giver børnene mulighed for at bruge hænder og krop, når de går på kunstmuseum. Projektet er støttet af Nordea-fonden med 11,2 mio kr., og erfaringerne vil blive udbredt til hele landet.