Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Bemærk: Du skal vise gyldigt coronapas for at besøge Kunsten

Besøg

Brasserie Kunsten

Fuldend din kunstoplevelse med mad af den bedste kvalitet i hyggelige rammer inde og ude. Velkommen på Brasserie Kunsten.

SE MENU   ■   BOOK BORD

 

På Brasserie Kunsten er menukortet inspireret af sæsonens bedste råvarer, tilberedt og serveret af de bedste i branchen. Vores køkkenchef, Tina Jakobsen, har tidligere skabt mirakler på Michelin-restauranten Frederikshøj i Aarhus – og lavet mad til den norske kongefamilie. To gange har hun modtaget priser for sine desserter. Prøv vores lækre weekendbrunch eller en af de delikate frokostretter til yderst rimelige priser.

 

Køkkenchef Tina Jakobsen

 

Book bord

Der kan især i weekender og ferier være rift om pladserne. Vi anbefaler derfor, at du booker bord ved at ringe til os på 99 82 41 08 eller ved at klikke her.

 

Bemærk: Brasserie Kunsten holder lukket d. 2. og 3. december fra kl. 10-14.

 

Bemærk: Ønsker du at booke bord til otte personer eller mere, kontakt os venligst på brasserie@kunsten.dk. Ønsker du at afbestille et bord, bedes du ringe i brasseriets åbningstid eller gøre det via linket i din bekræftelsesmail.

 

Hyggelige orangerier med flot udsigt til Skulpturparken

 

Brunch i weekenden

Brasserie Kunsten serverer brunch i alle weekender og helligdage, samt vinter-, påske- og efterårsferien, såvel som mellem jul og nytår.
Der er med andre ord rig mulighed for at nyde en lækker brunch, når du har fri fra hverdagens travle kalender.

 

Åbningstider

Brasserie Kunsten følger museets åbningstider, vi lukker dog 30 min. før museet. Se åbningstiderne her.

Der er også mulighed for at besøge brasseriet uden at betale entré, dog undtaget når vi afholder Kunsten Lounge (første onsdag i måneden).

 

Særligt vedr. Kunsten Summer Lounge og Kunsten Lounge

Der skal indløses entré til museet, hvis du ønsker at besøge Brasserie Kunsten på den første onsdag i måneden og hver onsdag hen over sommeren. Her afholdes der Kunsten Lounge på hele museet.

Spar 10% på dit køb – bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Spar 10% på dit køb – bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Vis dit klubkort, når du spiser i Brasserie Kunsten eller handler i Butik Kunsten, så får du 10% i rabat for dig og din ledsager.