Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Afskedsreception for Gitte Ørskou

En af de mest betydningsfulde og markante profiler i Danmark takker af og søger mod nye udfordringer som direktør på Moderna Museet i Sverige.

Museet har under Gitte Ørskous ledelse og qua hendes netværk lagt sit helt eget og højt respekterede program med en lang række væsentlige kunstnere, både danske, nordiske og internationale. Hun har stået i spidsen for den vellykkede og ambitiøse renovering af museet. 

 

Samtidig har der også været fokus på formidling med eksempelvis det store børneprogram Kunsten Kreativitarium eller To go-programmet, hvor museet bragte kunsten ud blandt folk, mens museet blev restaureret. 
 
Gitte Ørskou har i sin direktørtid desuden været formand for Statens Kunstfond gennem fire år, formand for Billedkunstudvalget og aktiv i mange andre sammenhænge, både som debattør og aktør i medierne – og altid som en stærk stemme og ambassadør for kunst og kultur.

 

Kl. 15.15 vil der være tale fra Aalborg Kommnes borgmester, Thomas Kastrup-Larsen.

Kl. 16.00 vil der være taler fra Kunstens bestyrelsesformand, Christen Obel, og Aalborg Kommunes kulturrådmand, Mads Duedahl.

Datoer

21. aug 2019, 15:00 til 18:00

Praktisk information

 

  • Tilmeldingsfristen er desværre overskredet