Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Benjamin Koppels Annas Sang feat. Cæcilie Norby

Oplev fortællingen om Anna gennem en smuk blanding af jazz og klassisk musik med Benjamin Koppels kompositioner og tekster af Cæcilie Norby. Fortællingen om Anna er baseret på Benjamin Koppels tante Annas begivenhedsrige liv og er en skæbnefortælling om bl.a. om at være med i modstandsbevægelsen, om at måtte flygte til Sverige og ikke mindst et valg om, selvom hun var dybt forelsket i en anden mand, at leve op til forældrenes ønske og at gifte sig med en fransk mand, som hun ikke elskede – og som ikke elskede hende.

 

Ensemblet North By Northwest præsenterer livshistorien om flugt, ulykkelig kærlighed og håb med Cæcilie Norbys unikke vokal i skøn forening med stjernesaxofonisten Benjamin Koppel. Derudover bidrager Søren Møller (piano), Jesper Bodilsen (bas) og Morten Lund (trommer) til denne helt særlige musikalske fortælling.

 

Program

kl. 18.00 Middag
kl. 19.30 Talk m. Benjamin Koppel om udgivelse af bogen Annas Sang
kl. 20.00 Koncert m. North By Northwest featuring Cæcilie Norby

 

Koncerten varer ca. 70 minutter.

 

Om bogen

20/5 udgives Benjamin Koppels bog om Annas historie: ”1930’ernes København. Hannah vokser op som den yngste af fem børn i den jødiske emigrantfamilie Koppelman. Hun drømmer om at blive musiker ligesom sine brødre, og da hun bliver optaget på konservatoriet og forelsker sig i den unge idealist Aksel, er friheden og lykken inden for rækkevidde. Men i det jødiske miljø betyder slægten og traditionerne alt, og til den viljestærke mor Bruches sorg forkaster Hannahs brødre de kvinder, ægteskabsmægleren finder til dem. En efter en gifter de sig med danske kvinder, og mor Bruche og far Yitzhak bliver forvist til de bagerste rækker i synagogen. Nu er det kun Hannah, der kan redde familiens ære. Skal hun ofre sig og opgive musikken og den mand, hun elsker? ANNAS SANG er en dramatisk og medrivende fortælling om pligtens pris, ensomhed og krig, men også om ukueligt livsmod og altovervindende kærlighed. Bogen er inspireret af sande historier.”

Datoer

18. jun 2022, 18:00 til 21:15

Praktisk information

Priser

Middag + talk + koncert: 699 kr.

Talk + koncert: 300 kr.