Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Bobler og kreativitet for undervisere

Et gratis, inspirerende arrangement for dig, der er pædagog eller lærer. Bliv klogere på kreativitet og Kunstens nye projekt Kreativitarium og leg med i de anderledes workshops, hvor du får masser af idéer til at tage med hjem i skoletasken.

*Der er ikke flere ledige pladser til arrangementet*

 

Nordea-fonden har doneret 11.2 millioner til Kunsten til et 3-årigt projekt, der sætter fokus på børns læring og dannelse via leg og kreativitet. Onsdag den 6. marts fejrer vi opstarten af projektet, der er døbt Kunsten Kreativitarium. Vi inviterer alle pædagoger og lærere, der underviser i og med kreativitet, til et par anderledes timer i kreativitetens tegn. 


Mød de ansatte i Kreativitarium og prøv Kreativitarium med egen krop og hjerne. Det er helt gratis og garanteret ikke kedeligt. 

 

Dagens kreative program

Kl. 17.00-17.45: Vi vil ha’ mere kreativitet! – Introduktion til Kreativitarium 
Mød projektleder for Kreativitarium, Peter Juul, der med teori og skarpe argumenter introducerer til de praktiske-kreative læringsmetoder, som museet benytter. Bliv inspireret til mere leg, kreativitet og kunst i din undervisning. 


Kunstformidler Nanna Lund giver et overblik over, hvordan du kan bruge de mange tilbud i Kreativitarium, og hvilke spændende udstillinger der venter på Kunsten resten af 2019. 

 

Kl. 17.45-18.30: Leg med! – Workshops v/Kreativitariums kunstnere 
Kreativitariums kunstnere, Inge Tranter, Helle Thorell og Thomas Dausell, laver inspirerende workshops i Kunstens eksperimenterende værksted, Kunst-Lab, og midt i udstillingerne. Der er fokus på eksperimenterende, kreative processer og lettilgængelige materialer. Ingen forlader museet uden nemme idéer til egen undervisning. 

 

Kl. 18.30-19.00: Snak med mad i munden! – Sandwich og bobler samt dialog
Kreativitarium byder på lækkerier og et glas bobler fra Café Aalto, og vi håber, du vil sludre eller diskutere med din sidemand. Gerne om kreativitet og kunst, om visioner og de udfordringer, der venter ude i institutionerne og skolerne.

Datoer

6. mar 2019, 17:00 til 19:00

Praktisk information

Der er ikke flere ledige pladser

 

  • Pris: Gratis, men kræver tilmelding her på siden
  • Forplejning: Sandwich og drikkevarer