Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Brinkmann og Kvamm [AFLYST PGA. NEDLUKNING]

Hvad vil det sige at arbejde i dag – og burde vi egentlig have hjælp af en lifecoach for at optimere vores fulde potentiale?

Kunstner og komiker Simon Kvamm og psykologiprofessor Svend Brinkmann har samarbejdet om tv-serien ”Guru” på DR2. Simon Kvamm spiller hovedrollen som lifecoachen Andreas Mertz, der trods hæderlige forsøg ikke helt evner at maksimere hverken sin karrieremæssige succes, sin indre ro eller sin følelse af rigtigt at høre til. Serien er et vildt og rammende miks af Kvamms kunstneriske og komiske urkraft på den ene side og Brinkmanns dybe viden om filosofi og psykologi på den anden.

Denne aften mødes Kvamm og Brinkmann i en samtale om det moderne menneskes (arbejds)liv, og hvor mennesket og arbejdet smelter sammen på godt og ondt. 

 

Praktisk information

  • Der er ikke flere ledige pladser, men du kan skrive dig på ventelisten herunder og du vil blive kontaktet, hvis der opstår en ledig plads.
  • Gratis ved betalt entré, men kræver reservation af plads herunder.
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré, men skal også reservere plads.

Venteliste

Datoer

12. jan 2022, 17:00 til 18:00

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Gør dit besøg til en helhedsoplelvelse og nyd et lækkert måltid i Brasserie Kunsten. Lad køkkenet tage sig af alt det praktiske, så skal du bare koncentrere dig om at nyde et godt måltid i selskab med venner eller familie.