Kalender

Debatarrangement: Ane Cortzen – Rend mig i den gode smag *UDSOLGT*

Hvorfor er noget kultur fint og andet knap så fint? Ane Cortzen bringer et nyt perspektiv til Kunstens udstilling, Vilhelm Lundstrøm og den gode smag, og punkterer med talrige eksempler fordommene om god og dårlig smag.

”Poul Henningsen designede P.H. lampen som et oprør mod den gode smag. Men paradoksalt nok er selvsamme lampe blevet et særdeles velkendt udtryk for god smag. I forhold til tidligere er godt design er gået hen og blevet en klassemarkør...”, sådan lyder et udtræk af Ane Cortzens beskrivelse af dette foredrag på Kunsten. Ane Cortzen kritiserer smagsdommeriet og påpeger samtidig, at man sagtens kan tale med om både design og kunst uden at være uddannet inden for nogle af felterne.

 

Ane Cortzen er kulturchef for Kähler, men er også kendt for sine mange år ved DR – både foran og bagved kameraet. Hun var blandt andet vært på programmerne TV!TV!TV! (2010), Vogternes Råd (2013), Søndag Live! (2014), Made i Denmark (2015) og TV-Quizzen (2015).

 

I sit nuværende job hos Kähler bestræber hun sig på at bygge bro mellem den elitære og den folkelige kultur gennem samtale, debat og oplysning.

 

Arrangementet er udsolgt

 

Læs mere om udstillingen 'Vilhelm Lundstrøm og den gode smag' her →

 

Datoer

1. nov 2017, 17:00 til 19:00