Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Eksklusiv klubaften: Tal R & Mamma Andersson – Omkring Hill

8. mar 2023, 17:30 til 21:00

Tag med klubben på opdagelse i værker skabt med inspiration i Hills tegninger og særegne virkelighed. Museumsinspektør og kurator på udstillingen, Søs Bech Sharpe, fortæller om samarbejdet med to af nordens mest markante samtidskunstnere.

Inden vi d. 10. april skal sige farvel til udstillingen 'Tal R og Mamma Andersson - Omkring Hill' inviterer vi til endnu en hyggelig klubaften, hvor klubmedlemmer og deres ledsager får et helt særligt indblik i Kunstens samarbejde med de to kunstnere.

 

I udstillingen tager den dansk/israelske Tal R (f. 1967) og svenske Mamma Andersson (f. 1962) livtag med det nordiske maleri med udgangspunkt i svenske C.F. Hill (1849-1911), hvis sitrenende, nærmest levende landskaber og mystiske verdener emmer af melankoli, symbolik og en psykisk ustabil kunstnerisk eksistens på både godt og ondt.

 

Vi starter aften i Brasseriet med en kort velkomst, hvorefter vi dykker ned i udstillingen. Museumsinspektør og kurator på udstillingen, Søs Bech Sharpe, gør os meget klogere på udstillingen og Kunstens samarbejde med de to kunstnere. Og så skal vi selvfølgelig se nærmere på værkerne oppe i udstillingen.

 

Når vi har suget de kunstneriske indtryk til os, sætter vi os til rette i Brasseriet. Her har Kunstens dygtige køkkenchef, Thomas, sammensat en lækker vegetarisk menu med udgangspunkt i udstillingen - kun til os, særligt til denne aften.

 

Program

17.30 Vi mødes i Brasserie Kunsten

17.40 Museumsinspektør Søs Bech Sharpe giver en introduktion med særligt fokus på samarbejdet med Tal R & Mamma Andersson og vi ser nærmere på udstillingen

18.30 Middagen serveres i Brasserie Kunsten

Datoer

8. mar 2023, 17:30 til 21:00

Praktisk information

  • Pris: 250 kr. pr. person.
    • Prisen er inkl. introduktion til udstillingen, vegetarisk toretters menu med hovedret og dessert samt en valgfri drikkevare pr. person.
  • Arrangementet er kun for klubmedlemmer og deres ledsager. Der kan max købes to billetter pr. medlem.
  • Hvis du endnu ikke er medlem af Klub Kunsten + Utzon, så kan du blive det her på vores webshop eller på selve dagen og dermed få adgang til arrangementet samt et år fuld af oplevelser for dig og en ledsager.

Bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Bliv medlem af Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små børn, rabat i Butk Kunsten og vi kunne blive ved...

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten holder åbent til kl. 21 tirsdag, onsdag og torsdag

Kreative workshops

Kreative workshops med værksteder, tegnekurser og kunstneriske eksperimenter

 

Foredrag og samtaler

Foredrag og samtaler om kunst, arkitektur, samfund, kultur og aktuelle udstillinger.