Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Ekstrakoncert: Pernille Rosendahl

2. sep 2021, 17:30 til 19:00

Vi er stolte over at kunne præsentere Pernille Rosendahl i de intime og smukke rammer på Kunsten til september. Dette er en ekstra koncert grundet den store efterspørgsel på billetter.

’Vi er alle små mennesker på en stor planet, og netop i den erkendelse giver musikken mening. Musikken taler til vores fælles hukommelsescenter og spiller på vores sjælestrenge, så man kan mærke sig selv og finde retning,’  forklarer Pernille.


På sine seneste tre turnéer har hun markeret sig med unikke koncerter, i nogle af landets mest stemningssættende oplevelsesrum. At turnere på denne måde er efterhånden blevet et adelsmærke for hende. Succesen med denne koncertform har åbnet op for, at der til efteråret realiseres endnu en musikalsk langtur:

 

’På efterårsturnéen skal vi samles i det musikalske fælleskab og give hinanden et stort musikalsk kram. Bandet og jeg åbner op for et rum, hvor man kan komme ind og mærke sig selv. Vores ønske er, at vi kan give folk en lille stund, væk fra verdens vildskab, hvor vi kan samles om håbet. Og visheden om, at intet varer ved. Heller ikke denne nuværende situation. Sangens væsen har hjulpet os gennem mange tider. Ligeledes vil den hjælpe os gennem denne. Derfor har vi også valgt at synge flere danske sange,’ fortæller Pernille.

 

Pernille sætter kulturelle fodspor med sine spektakulære kirke- og museumturnéer, men hun har skrevet musikhistorie gennem flere årtier med sine tidligere bands Swan Lee og The Storm. Sidenhen har hun udfoldet et flot solovirke, senest med den både storslåede og lavmælte EP The Hurt.

 

Pernilles signifikante stemme og gådefulde soundscape har vist vejen for, hvordan musik kan være både stærk i sin skrøbelighed og vice versa. Pernille bærer musikken med sig, og hun demonstrerer gang på gang, at hun er en af de dygtigste vokalister og mest erfarne sangskrivere, vi har lært at kende. Samtidig favner hendes repertoire og genrehåndtering bredt og nysgerrigt.

 

Til efteråret vil Pernille fremføre et intenst og nærværende repertoire fra hele sit bagkatalog, toppet med egne fortolkninger af nogle af Danmarks mest velskrevne salmer som klinger dybt i folkeåndens navn.

Datoer

2. sep 2021, 17:30 til 19:00

Praktisk information

  • Billetpris: 395 kr.
  • Pladsbilletterne er unummererede
  • Koncertstart: kl. 17.30
  • Alle gældende Corona-relaterede restriktioner i forbindelse med afholdelse af koncerten overholdes naturligvis

Kategorier