Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

En frodig omgang: Foredrag med Alexander Holm fra Den Dyriske Time

Alexander Holm, der står bag den populære podcast, Den Dyriske Time, kommer til Kunsten med 'En frodig omgang' - et øjenåbnende foredrag om de klima- og biodiversitetsproblemer, vi alle står overfor.

Skal vi alle sammen dø? Ja.

 

Men bliver det på grund af de globale naturkriser? Måske.

 

Med det sagt, så kan vi godt råde bod på hele balladen. Hvis vi vil.

 

Det er netop, hvad Alexander Holm taler om i denne tour-de-force i det frodigste frodige naturland. Alt sammen på flydende lægmandssprog, så alle kan være med.

 

Alexander pakker ikke tingene ind, når han taler om klimakatastrofe, naturkriser, biodiversitetsproblemer – og verdens undergang. Men han har også håb for fremtiden. Og mon ikke du også går håbefuld herfra (med blod på alle tænderne).

 

Om Alexander Holm

Alexander Holm står bag Danmarks mest populære podcast om biodiversitet, klima og grøn omstilling, Den Dyriske Time, hvor ugens vigtigste historier fra den grønne frontlinje bliver vendt og drejet sammen med landets førende eksperter på områderne.

 

Alexander er uddannet biolog med speciale i naturbeskyttelse, aktiv debattør, konsulent og forperson i Arternes Forening. Og så er han medejer af et snedkerfirma, der laver møbler af kasseret træ og donerer noget af overskuddet til opkøb af skov i Ecuador, Nicaragua og Papua Ny Guinea.


Han er eksperten, som tv, radio og skrevne medier i stigende grad kalder på, når de skal have indspark til historier inden for Alexanders ekspertområder.

 

Kørner og Kunsten sætter spot på problemer

Kørner og Kunsten inviterer dig til at reflektere over klimakrisen og andre nutidige globale problemstillinger. Blandt andet til foredrag med Alexander Holm og En frodig omgang.

 

Den 3. maj åbner soloudstillingen John Kørner – CRAZY AWAKE på Kunsten. Problemer er et gennemgående tema hos den danske samtidskunstner John Kørner (f. 1967). Han betragter dem som en uundgåelig og integreret del af livet, og med sine værker retter han opmærksomheden mod dybt aktuelle samfundsproblemer, som både børn og voksne inviteres til at forholde sig til.

 

I udstillingen præsenteres både favoritter og helt nye, eksperimenterende og farverige 'problemer'. Værker, der behandler nutidige globale problemstillinger – fra forbrugerisme, krigens konsekvenser og klimakrise til trivsel og flygtningekrise. 

Datoer

5. jun 2024, 19:00 til 19:45

Praktisk information

  • Pris: 150 kr. + entré til museet.
  • Du kan købe entré til museet online eller ved ankomst.
  • Årskortholdere har fri entré, men skal også købe billet.
  • Vi anbefaler dig at booke bord, hvis du planlægger at spise i Brasserie Kunsten.
  • Vin, kaffe, snacks og anden forplejning kan købes i Brasserie Kunsten, og må gerne medbringes til foredraget.
  • Billetkøb refunderes kun i tilfælde af aflysning.