Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Fælles om værket – en kunst-samtaleklub

Næste gang: 
27. aug 2024, 17:30 til 19:00

Har du tænkt over, hvor forskelligt vi oplever det samme kunstværk, og kan du lide at tale med andre om de tanker, kunsten sætter i gang? Kom og vær med i en hyggelig kunst-samtaleklub, hvor en af vores kunstformidlere er vært for en uformel samtale om kunst.

Fælles om værket er en række aftener, hvor vi i fællesskab går på opdagelse i et kunstværk.

 

Hvad ser du? Hvilken stemning er der? Hvad minder det dig om? Hvad tror du, at kunstneren vil fortælle os eller spørge om?

 

Vi lytter nysgerrigt til hinandens betragtninger og overvejelser, og kommer garanteret alle til at lægge mærke til noget nyt i værkerne i løbet af samtalen.

 

Vores kunstformidler, Olivia, udvælger hver gang ét eller flere kunstværker, som vi skal tale om. Det kræver absolut ingen forhåndsviden at være med, men blot nysgerrighed og lyst til at snakke med andre.

 

Vi garanterer en række hyggelige aftener med godt fællesskab og stof til eftertanke som omdrejningspunkt.

 

Hør bare hvad en tidligere deltager har at sige:

 

"Forløbet med Rikke (edit: vores tidligere kunstformidler) er intet mindre end fantastisk. Hun rummer holdets meget forskellige deltagere på en inkluderende, anerkendende og undersøgende måde, som højner oplevelsen og refleksionen over kunsten vi præsenteres for."

 

"Kunsten bliver levendegjort på en helt anden måde, end når jeg selv oplever den. Personligt har jeg ikke færdigheder indenfor kunst, men synes den er blevet mere relevant, levende og interessant."

Praktisk information

  • Pris: 350 kr. for alle fem gange + Entré til museet
    • Udover billet til arrangementet, skal du også købe entré til museet. Årskortholdere har fri entré til museet for kortholder selv og en ledsager, men skal stadig købe billet til arrangementet.
  • Vi starter hver gang med at mødes i forhallen.
  • Alle kan deltage uanset alder og forhåndsviden om kunst.
  • Du kan sagtens deltage i klubben, selvom enkelte kursusgange er overstået. Vi justerer prisen ned med 70 kr. pr. overstået dato.
  • Bemærk at billetkøb kun refunderes ved aflysning.

Datoer

27. aug 2024, 17:30 til 19:00
10. sep 2024, 17:30 til 19:00
24. sep 2024, 17:30 til 19:00
29. okt 2024, 17:30 til 19:00
26. nov 2024, 17:30 til 19:00

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Gør dit besøg til en helhedsoplelvelse og nyd et lækkert måltid i Brasserie Kunsten. Lad køkkenet tage sig af alt det praktiske, så skal du bare koncentrere dig om at nyde et godt måltid i selskab med venner eller familie.

Arrangementet er støttet af