Jubilæumsidealist 2022

 

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Filmvisning: ‘In the Name of Wild’

6. okt 2022, 17:00 til 19:00

Tag med forsker Phillip Vannini og hans familie rundt i verden, mens de undersøger betydningen af det vilde.

Har vi moderne mennesker mistet fornemmelsen for det vildes betydning?
In the Name of Wild fortæller historien om en femårig rejse gennem ti lande på jagt efter betydningen af det vilde. Dokumentaren tager dig med til ti af UNESCOs verdensarvssteder i Australien, New Zealand, Japan, Thailand, Italien, Island, Canada, Belize, Ecuador og Argentina.

 

Gennem rejserne møder familien lokale beboere og lærer, hvad vildskab betyder for dem. Indbyggernes perspektiver lærer os, hvad det vil sige at sameksistere med den vilde natur i dens utallige former. Den opfordrer os til at genoverveje betydningen af vildt og de værdier, der ligger til grund for miljøbevarelse og bevarelse af kulturarv.

 

Filmen er smuk, men rejser også en række presserende spørgsmål om, hvordan vi opfører os som art på vores klode.

 

Oplægget før filmen gives af Phillip Vannini selv og hans hustru, og til Q&A sessionen efterfølgende deltager deres datter, som også er med i projektet.


Professor Ole B. Jensen fra AAU moderer Q&A sessionen.

 

Arrangementet foregår på engelsk.

 

Om Phillip Vannini

Phillip Vannini er en ret utraditionel forsker, der har lavet adskillige film og radioprogrammer. In the Name of the Wild er seneste skud på stammen, og den har premiere i starten af oktober. Vannini har tidligere lavet dokumentarfilm om folk der lever ”Off Grid” – altså uden strøm og internet mm. Han er en særdeles god historiefortæller og en meget skarp analytiker.
 
Læs mere på https://www.inthenameofwild.com

Datoer

6. okt 2022, 17:00 til 19:00

Praktisk information

  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads til arrangementet kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Vær venligst opmærksom på, at din reservation annulleres, hvis du ikke er mødt op 15 minutter inden arrangementets start. Herefter tillader vi os at frigive din reservation. Reservationsgeyret bliver ikke refunderet eller ombyttet.
  • Arrangementet foregår i Auditoriet.
  • Døren til auditoriet åbner kl. 16.30.
  • Øvrige snacks og drikkevarer kan købes i Brasseriet og må gerne medbringes i auditoriet.
  • Arrangementet foregår på engelsk.