Vi bruger cookies på kunsten.dk

Inden du fortsætter, vil vi lige fortælle, at vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Foredrag: Styrk dit helbred med kunst og kreativitet

Vi har inviteret hjerneforsker og kunstner Lærke Egefjord til at fortælle om at opnå indre ro, flow og livsglæde gennem kunst og kreativitet

Drømmer du om at lukke kunsten og kreativiteten ind i dit liv og genfinde dit kreative jeg? Og har du nogensinde spekuleret over, om din tur på kunstmuseet gavner dit helbred? 
 
Ifølge Lærke Egefjord kan kunst og kreativitet dæmpe symptomer på eksempelvis stress, angst, depression og demens. Ved hjælp af guidede, kreative øvelser får du styrket dit kreative selvværd og får redskaber til at leve et aktivt, kreativt liv. 
 

– ALLE mennesker er kreative, og kreativitet er ikke forbeholdt de få. Men nogle gange er det en kunst at finde vejen ind til kreativiteten, siger Lærke Egefjord.

 

Program

13.00-14.00: Oplæg ’Kunst & kreativitet på recept?’
14.00-14.15: Pause med kaffe/the & frugt
14.15-16.00: Workshop, hvor deltagerne får lov at dykke ned i kreativiteten gennem forskellige guidede øvelser med vådt-i-vådt akvarel-teknik & collage.
 

Lærke Egefjord sørger også for et visuelt referat af foredragets budskab; hun medbringer nemlig Trine Dueholm, som vil tegne foredragets pointer live, mens Lærke taler.

 

Fra hjerneforsker til kunstner – om Lærke Egefjord

Med en baggrund som billedkunstner, læge, hjerneforsker, forfatter, foredragsholder og mindfulness-instruktør er kroppens – og særligt sindets – forbindelse til kreativiteten et emne, som Lærke Egefjord både udforsker og udfordrer i sin daglige praksis.


Gennem mindfulnessmeditation, teori og praktiske maleøvelser inviterer hun dig til at se muligheden for at opleve de skjulte og måske ligefrem helbredende kræfter, der ligger i at lukke kreativiteten ind i livet.

Datoer

25. jan 2020, 13:00 til 16:00

Praktisk information

– Billetpris: 250 kr. + entré til Kunsten.

– Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré, men skal også købe billet.

Kategorier