Secondary navigation

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Jazzkoncert med Sonorous Scandinavia

19. nov 2024, 18:30 til 19:45

Du skal høre nordisk jazz i verdensklasse, når saxofonstjerne Benjamin Koppel, kontrabasist Arild Andersen og pianist Jacob Karlzon giver koncert på Kunsten.

Et skandinavisk lydbillede samler sig, når all-star trioen Sonorous Scandinavia kommer til Aalborg fra København, Norge og Sverige.

 

Arild Andersen er måske Norges mest berømte bassist på den internationale jazzscene. Han har en varm og karismatisk tilstedeværelse på scenen med tonerne fra sin kontrabas. Og så er han kendt fra samarbejder med jazzstjerner som George Russell, Don Cherry, Jan Garbarek og mange flere.

 

Den svenske top-pianist Jacob Karlzon befinder sig blandt de største europæiske jazzpianister. Og med en række anerkendte udgivelser under eget navn – på fremtrædende labels som ACT og Warner – er Karlzon en af de skandinaviske musikere, man absolut skal opleve.

 

Trioens tredje europæiske jazzpioner er den danske saxofonstjerne Benjamin Koppel. Med mere end 50 udgivelser som solist og tyve års samarbejder med de største internationale jazzstjerner – såsom Joe Lovano, Brian Blade og Phil Woods – er Benjamin et epicenter for skandinavisk jazz som kunstform.

 

Kom med rundt i et nordisk jazzet lydlandskab sammen med verdensstjernerne fra Sonorous Scandinavia, der tager dig med til de svenske skove, de norske fjelde og de danske bakker og dale.

 

Sonorous Scandinavia

Datoer

19. nov 2024, 18:30 til 19:45

Praktisk information

  • Pris: 225,- + entré til museet.
    • Du kan købe entré til museet online eller ved ankomst.

    • Årskortholdere har fri entré, men skal også købe billet.
  • Husk at booke bord, hvis du planlægger at spise i Brasserie Kunsten.
  • Vin, kaffe, snacks og anden forplejning kan købes i Brasserie Kunsten, men må ikke medbringes til koncerten.
  • Billetkøb refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Fuldend din oplevelse i Brasserie Kunsten

Gør dit besøg til en helhedsoplelvelse og nyd et lækkert måltid i Brasserie Kunsten. Lad køkkenet tage sig af alt det praktiske, så skal du bare koncentrere dig om at nyde et godt måltid i selskab med venner eller familie.

Arrangementet er støttet af