Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Klog på Kunsten: Michael Kvium – mød dit indre monster | UDSOLGT

Indvolde, blod, monstre og idioter; Michael Kvium har gennem sit lange kunstnerskab konfronteret os med de mørkeste afkroge af vores sind, og vi elsker ham for det.

De reserverede pladser er udsolgt. Vi kan derfor ikke garantere en plads, hvis du ikke allerede har en reservation. Der vil blive frigjort pladser umiddelbart inden arrangementets start, hvis reserverede pladser ikke indløses.

 

Det første aften om Kvium d. 2. maj blev hurtigt udsolgt, så skynd dig at reservere plads.

 

Michael Kvium er én af landets mest populære kunstnere, selvom mange betakker sig for at have hans værker derhjemme i tv-hyggestuen.


Hans værker får os til at gyse, grine, gruble og græde – og så drager de os på en helt særlig måde.

 

I denne omgang Klog på Kunsten vil vores dygtige kunstformidler Marianne Trenskow gøre dig klogere på Michael Kvium. Det kræver ingen særlig viden om kunst eller kunsthistorie at være med – blot nysgerrighed.

 
Om Klog på Kunsten

Vær med når Kunstens auditorium danner rammen om foredragsrækken Klog på Kunsten. Her sætter vi spot på en aktuel udstilling, en særlig kunstner eller bestemt tematik, som du kan opleve på museet.

 

Foto: Michael Kvium (1955), Big Foot, 2012.

Praktisk information

  • De reserverede pladser er udsolgt. Vi kan derfor ikke garantere en plads, hvis du ikke allerede har en reservation. Der vil blive frigjort pladser umiddelbart inden arrangementets start, hvis reserverede pladser ikke indløses.
  • Du skal kun betale entré for at deltage i arrangementet. Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré for kortholder og en ledsager.
  • Der er et begrænset antal pladser til arrangementet. Ønsker du at sikre dig en plads til arrangementet kan det ske mod et mindre reservationsgebyr på 20 kr.
  • Vær venligst opmærksom på, at din reservation annulleres, hvis du ikke er mødt op 15 minutter inden arrangementets start. Herefter tillader vi os at frigive din reservation. Reservationsgebyret bliver ikke refunderet eller ombyttet.
  • Arrangementet foregår i Auditoriet.
  • Der vil være en pause undervejs.
  • Reservationsgebyr refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Datoer

30. maj 2023, 17:00 til 18:15