Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
faktura@kunstenfaktura.dk

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 13534926

Kalender

Koncert i verdensklasse: Benjamin Koppel, Antonio Sanchez, James Genus & Kevin Hays – Art of The Quartet

Vær med når Benjamin Koppel inviterer tre anerkendte, internationale topmusikere med indenfor i Kunstens udstillingsrum til en aften i kunstens og musikkens tegn. En musikalsk oplevelse af de sjældne.

EKSTRAKONCERT: Koncerten kl. 18.30-19.45, blev meget hurtigt udsolgt og flere billetter er blevet efterspurgt af vores gæster. Vi er så heldige at de fire verdensstjerner har sagt ja til at lave endnu en session samme dag kl. 16.30-18.00, som du nu kan købe billet til.

 

Den instrumentale musik når helt nye højder af poetisk og malerisk udfoldelse, når vi slipper fire jazz-ekvilibrister løs i udstillingen.

 

På trommer har vi den femdobbelte grammyvinder Antonio Sánchez, der bl.a. er kendt som komponist til den oscarvindende film Birdman og sit samarbejde med kunstnere som Pat Metheny, Chick Corea & Michael Brecker.

 

På bas finder du James Genus, som har været part i Herbie Hancock’s band, spillet med bl.a. Nat Adderly, Brecker Brothers, Uri Caine og er fast inventar i Saturday Night Live bandet. Udover det har han været del i Daft Punks kæmpe hitalbum “Random Access Memories”, som vandt 5 grammyer.

 

Bag flyglet sidder Kevin Hays, der bl.a. har spillet med stjerner som Chris Potter, Brad Mehldau og Bill Stewart og er kendt for sin intensitet og sit nærvær.

 

Disse stjerner er alle bragt sammen af en af Danmarks mest prominente og anerkendte jazzmusikere, saxofonisten Benjamin Koppel, der har utallige indspilninger bag sig bl.a. med navne som Bernard Purdie, Randy Brecker, Brian Blade & Kenny Werner.

 

Tilsammen udgør de The Art of The Quartet, hvor fire jazzmusikere i verdensklasse får frit spil til at udforske musikken og kunsten deri som kvartet. Man kan forvente en musikalsk oplevelse af de sjældne!

 

The art of the quartet koppel

 

Senest Koppel besøgte Aalborg var det i et udsolgt Musikkens Hus med Aalborg Symfoniorkester, så skynd dig at sikre din billet til superkvartettens udfoldelser.

Datoer

29. maj 2024, 16:30 til 18:00
29. maj 2024, 18:30 til 19:45

Praktisk information

  • Pris: 200,- + entré til museet.
    • Du kan købe entré til museet online eller ved ankomst.

    • Årskortholdere har fri entré, men skal også købe billet.
  • Husk at booke bord, hvis du planlægger at spise i Brasserie Kunsten.
  • Vin, kaffe, snacks og anden forplejning kan købes i Brasserie Kunsten, men må ikke medbringes til koncerten.
  • Billetkøb refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten efter 17: Ny aften – nye oplevelser

Kunsten holder åbent til kl. 21 tirsdag, onsdag og torsdag

Kreative workshops

Kreative workshops med værksteder, tegnekurser og kunstneriske eksperimenter

 

Foredrag og samtaler

Foredrag og samtaler om kunst, arkitektur, samfund, kultur og aktuelle udstillinger.

 

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Køb årskort til Klub Kunsten + Utzon

Fri entré for dig og en ledsager, udstillinger i verdensklasse, lækker mad med rabat i Brasserie Kunsten, aktiviteter for store og små, rabat i Butik Kunsten og vi kunne blive ved...

Arrangementet er støttet af