Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kreativitariums sommerworkshop: Skum-eksperimenter på Grønlands Torv

Kreativitariums sommerworkshop popper-up på Grønlands Torv med højtflyvende skum-eksperimenter.

Skumbananer, skumbad, flødeskum og kridhvidt bølgeskum på havet - skum findes i de vildeste former og farver! I Kreativitariums sommerworkshop kan du eksperimentere med boblende svævende skum. Vi skal både zoome helt ind på skummet i skum-laboratoriet og se det svæve hen over den blå sommerhimmel, når vi laver svævende skum-skulpturer med helium.

 

I workshoppens første del skal vi lege og eksperimentere med hvad sæbeskummet kan. Kan det mases? Kan det flyde og synke? Kan man bore eller skære i sæbeskum? Kan du bygge et tårn af skum eller en stor sommerhat med bred skygge? Det undersøger vi i skum-laboratoriet.

 

I anden del af workshoppen skal vi skabe vores egne flyvende skumskulpturer. Først bygger vi en støbeform af klodser og så ser vi hvilken skupltur der skabes, når vi lader vi skummet slippe igennem formen. Til sidst skal skulpturen skæres fri af formen så den kan flyve ud i den uendelige sommerhimmel.

 

Kunstformidlere og kunstnere står klar til at sætte jer gang med at udforske de finurlige luftbobler. Sammen udforsker vi skummets magi.

Datoer

8. jul 2021, 11:00 til 13:00

Praktisk information

  • Workshoppen foregår i på Grønlands Torv 
  • Workshoppen er gratis for alle
  • Ingen tilmelding - bare mød op og vær med så længe du vil
  • Husk coronapas hvis du er over 18 år