Sprog

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg
Kong Christians Allé 50
9000 Aalborg

Tlf: +45 99 82 41 00
kunsten@kunsten.dk
CVR: 47 21 82 68
EAN: 5798003745718

 

Danske Bank

Regnr.: 4368 Kontonr.: 3402 188 898 

Kalender

Kunsten Lounge: Chorus Grant + Hans Jørgen Bonnichsen

Program

Kl. 17.00 Talk: Hans Jørgen Bonnichsen

– Mød Hans Jørgen Bonnichsen, tidligere chefkriminalinspektør hos Rigspolitichefen og tidligere operativ chef for Rejseholdet ved Politiets Efterretningstjeneste. Gennem to sager fra henholdsvis Bonnichsen tid på Rejseholdet og i PET vil han beskrive efterforsknings- og efterretningsarbejdets midler og metoder. Bonnichsen er en stor kunstelsker og vil samme aften relatere Richard Mortensens surrealistiske værk Jeg myrder til virkeligheden.

 

Kl. 18.00 Drømmenes betydning i kunst

– Har du nogensinde undret dig over, hvad dine drømme betyder? Eller hvorfor vi mennesker drømmer? Karsten Skipper vil med sin store interesse og ekspertise i drøm invitere dig med ind i drømmenes betydning, og sammen vil vi blive klogere på underbevidstheden og drømmenes univers skildret blandt værker af samtidskunstnere, CoBrA-kunstnere og surrealister.

 

Kl. 18.30 Jonas Kjeldgaard Sørensen – Drømmefortællinger

Ansigtet er ved hjælp af makeup ændret til en blanding mellem får og menneske. Fødderne er via proteser omdannet til hove, og på kroppen har kunstner Jonas Kjeldgaard Sørensen en kjole. Et væsen, der er svært at kategorisere, træder frem. Er det en mand eller kvinde? Dyr eller menneske? Drøm eller virkelighed?

 

Oplev det performative værk Drømmefortællinger, der fører dig ind i en fragmenteret og fantastisk univers, der udfordrer din virkelighedsopfattelse og dine normer.

 

Læs mere her.

 

Kl. 19.00 Musik: Chorus Grant

– I front for det alternative folk-band Chorus Grant finder du Kristian Finne, som du denne aften kan opleve i et særligt Lounge-setup. Chorus Grant er et fortryllende bekendtskab, der tager lytteren med på en rejse udi den alternative singer/songwriter musik med lige dele hjerte og mod, bål, brand og sod.

 

Derudover vil Café Aalto stå klar med Lounge-menu.

Datoer

23. sep 2020, 16:00 til 20:30

Praktisk information

  • Entré til Lounge er normal entré til museet (120 kr. / 80 kr. for studerende).
  • Medlemmer af Klub Kunsten + Utzon har fri entré.
  • Der er et begrænset antal pladser til lounge, som besættes efter først til mølle-princippet. 

Kategorier

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Særlige forholdsregler i forbindelse med dit besøg

Når du besøger Kunsten, er din sikkerhed helt afgørende for os, men vi har brug for din hjælp, så vi kan hjælpe hinanden. Museet følger naturligvis myndighedernes anbefalinger, og har samtidig indført en række tiltag, der skal være med til at gøre et besøg på museet til en sikker og forsvarlig oplevelse for alle.

Kunsten Lounge er støttet af